Home Actualidad III Concurs de postals 2023 “Homenatge de les xiquetes i xiquets de gandia als iaios i iaies 2023”

III Concurs de postals 2023 “Homenatge de les xiquetes i xiquets de gandia als iaios i iaies 2023”

Por Vanessa

L’Àrea d’Infància de l’Ajuntament de Gandia, a proposta de l’òrgan de participació infantil el Consell de la Infància, convoca el III Concurs de Postals “Homenatge de les xiquetes i xiquets de Gandia als iaios i iaies 2023”.

El contacte intergeneracional afavoreix que el públic infantil valore la gent gran com a font de saviesa i experiència, a més de millorar les seues habilitats socials, especialment la empatia i la tolerància.

És per això, que aquest Concurs suposa una oportunitat per a l’alumnat de 5è i 6è de Primària de Gandia perquè puga expressar i manifestar tota la seua estima cap a la gent gran, a través de la creació d’una postal en la que s’incloga un dibuix per a la portada i text a l’interior iniciant de la següent manera: “El que més m’agrada dels meus iaios és…”

La regidora delegada en matèria d’infància, ha destacat que aquesta acció proposada pel II Consell de la Infància corresponent al curs 2019-2020 sempre ha tingut molt bona acollida, arribant a més de 500 treballs en la primera edició i més de 700 en la segona edició, per tant, l’actual Consell de la Infància va considerar donar-li continuïtat a la proposta dels anteriors Consellers i Conselleres.

Els participants podran enviar les seues creacions al correu electrònic infancia@gandia.org fins el 27 de gener de 2023.

Els premiats i premiades rebran un lot escolar que serà lliurat divendres 10 de febrer de 2023.

Les bases del Concurs es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Gandia o sol·licitant-les en el correu infancia@gandia.org

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
ut sem, vel, commodo risus fringilla adipiscing nunc Phasellus lectus Praesent felis
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad