Home La SaforGandia Celebració en honor a la Patrona de la Guàrdia Civil

Celebració en honor a la Patrona de la Guàrdia Civil

Por Vanessa

L’alcalde de Gandia, Jose Manuel Prieto, i altres membres corporatius van assistir ahir a la celebració en honor a la Patrona de la Guàrdia Civil, que va tindre lloc a l’església de la Sagrada Família.

Posteriorment, l’alcalde va intervindre en l’acte institucional celebrat a l’esplanada enfront de la caserna de la Guàrdia Civil. En la seua intervenció, Prieto va voler agrair als integrants del Cos la labor que desenvolupen diàriament. “Sou la màxima expressió del compromís de servei públic; de l’ordre i de la llei com a salvaguarda de convivència i de plena igualtat entre tots els ciutadans” va afirmar l’alcalde qui va recordar el paper que va jugar la Guàrdia Civil durant la pandèmia, un paper que va definir com “primordial”.

També va voler posar en valor l’excel·lent coordinació que “manteniu amb la resta de Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i que ha permés que Gandia siga una de les ciutats més segures de la Comunitat Valenciana”.

Finalment, la primera autoritat municipal va felicitar els agents que van ser condecorats durant l’acte.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
non at dolor Praesent massa elit. eget Aenean ut velit, leo.
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad