Home Actualidad Oliva continua treballant per garantir l’accessibilitat dels centres educatius

Oliva continua treballant per garantir l’accessibilitat dels centres educatius

Por Vanessa

Davant l’inici del curs escolar el proper dilluns, 12 de setembre des de la regidoria d’Educació d’Oliva que encapçala la vicealcaldessa, Ana Morell, s’ha estat treballant per millorar els accessos als centres educatius de la ciutat. En els darrers dies s’han pogut acabar les tasques de millora de l’entrada al CEIP Verge dels Desemparats i la remodelació de l’accés a l’Hort de Palau.

Una altra acció realitzada davant de l’inici del present curs escolar és la adequació i reparació del marge de la Pujada al Calvari, pròxim a l’entrada al CEIP La Carrasca. S’ha reconstruït una part del mur de contenció que estava molt degradada, guanyant així en seguretat a l’accés al centre.

Totes aquestes actuacions venen a continuar la línia de treball ja iniciada el curs passat des de l’àrea d’Educació i que va permetre l’enjardinament de l’entorn del CEIP Lluís Vives, i la millora de l’accessibilitat al pas de vianants de la porta principal del centre educatiu. El curs passat també va es va instal·lar la barana de fusta a les escales que donen accés al CEIP Santa Anna des del carrer Sant Rafael.

Les millores d’aquests centres tindran continuïtat en la resta dels edificis educatius durant el curs que comença en pocs dies, després de les valoracions dels tècnics municipals i els treballadors i treballadores dels centres educatius, com ara els equips docents o els equips directius.

Des del departament d’Educació s’està treballant colze a colze amb els centres escolars per posar-los a punt per a l’inici del curs. La regidora de l’àrea ha volgut agrair “la magnífica col·laboració que tots els centres educatius estan oferint perquè la tornada a l’escola siga tot un èxit i per fi siga com abans de la pandèmia, amb la normalitat 100% restablida i sense restriccions”, ha indicat Morell.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
Sed ut libero non Curabitur commodo
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad