Home La SaforGandia Aprovat l’XI congrés del partit popular de Gandia.

Aprovat l’XI congrés del partit popular de Gandia.

Por Vanessa

El passat divendres 3 de desembre, el Comité Executiu Provincial va aprovar la celebració de l’XI Congrés Local del Partit Popular de Gandia.

La data marcada pels populars per a la celebració del seu Congrés serà el dia 22 de gener de 2022.

Cal recordar que l’últim Congrés Local del Partit Popular de Gandia es va celebrar l’any 2012, d’ací la importància i necessitat de renovar l’estructura del partit per a eixir reforçat de cara a les eleccions locals de 2023 com a única alternativa al govern d’esquerres de l’actualitat.

Així també dijous passat, el Comité Executiu Local va aprovar per unanimitat dels assistents, als integrants del Comité Organitzador del congrés – COC, quedant compost de la següent forma:

  • Presidenta: Emi Climent Boix
  • Secretaria: Raquel Díaz Camarena
  • Vocales:
    • Juan Arturo Martí Sarrió
    • Salva Climent Bañuls
    • Dani Terrades Puig

El COC serà l’encarregat de dirigir tot el procés electoral intern del PP de Gandia fins a la celebració de l’XI Congrés.

El Partit Popular de Gandia ha convocat a militants i simpatitzants al seu tradicional brindis de Nadal, que se celebrarà el divendres 10 de desembre de 2021, a les 20.30 hores.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
Curabitur Praesent accumsan id quis ut leo
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad