Home Actualidad Creu Roja celebra el Dia de la Bandereta a Gandia aquest dissabte 13

Creu Roja celebra el Dia de la Bandereta a Gandia aquest dissabte 13

Por Redacción / Oliva

_Els fons recollits es destinaran íntegrament als projectes d’Infància que desenvolupa a Gandia.
_A més de les taules en carrer, també es podrà fer un donatiu per Bizum amb el codi 01560 o a través
d’un codi QR.

Creu Roja celebrarà aquest dissabte 13 de novembre l’acte del Dia de la Bandereta a Gandia, campanya que també acullen aquests dies diferents ciutats de la Comunitat Valenciana. Sota el lema “Per a donar-los l’oportunitat d’aconseguir els seus somnis”, l’edició d’enguany està centrada en el finançament de projectes a favor de la Infància en situació de vulnerabilitat.

En total s’instal·laran 7 taules petitòries a la ciutat de Gandia, que comptaran amb el suport de personal tècnic i voluntari, així com col·laboracions públiques i privades. Creu Roja instal·larà un total de 7 taules en els punts més cèntrics i transitats de la ciutat, presidides pels col·lectius mes importants de Gandia.
Contarà en la presencia de les Falleres Majors de Gandia 2022, la Cambrera de la Setmana Santa de Gandia 2022, la de la Germandat del Davallament del Grau, el president i junta de AAVV de Corea i la AECC de Gandia, a més d’un nombrós grup de voluntaris de CR.

Creu Roja desplega aquests dies les tradicionals guardioles, que conviuran amb els donatius en línia per primera vegada i de manera simultània, mitjançant Bizum amb el codi 01560 i la web de la campanya https://cercadeti.cruzroja.es/banderitacomunidadvalencianaporlainfancia2021

La campanya es completa amb la col·laboració desinteressada de més de 20 centres educatius a la comarca de la Safor, que també recolliran donatius per als projectes d’atenció a la infància.
Projectes destacats a València

El Dia de la Bandereta d’enguany té l’objectiu de reforçar el suport a xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat, a través dels projectes d’Atenció a la Infància en dificultat social i Creu Roja Joventut. A la província de València ja s’han atès enguany a més de 12.500 xiquets i xiquetes a través dels projectes
com a Suport a la criança positiva, Intervenció familiar amb Infància en risc, Primera infància, Promoció de l’èxit escolar, Infància hospitalitzada, Joguet educatiu, Educació per a la salut i Prevenció de conductes violentes.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
libero felis odio eget et, amet, sem, Donec sit risus
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad