Home La SaforGandia El Consell de la Infància de Gandia se suma a la crida de conscienciació en el Dia Mundial de l’Aigua.

El Consell de la Infància de Gandia se suma a la crida de conscienciació en el Dia Mundial de l’Aigua.

Por Redacción / Oliva
El Consell de la Infància de Gandia se suma a la crida de conscienciació en el Dia Mundial de l'Aigua

· Els xiquets i xiquetes del Consell han creat un vídeo manifest amb el tema de 2021 ‘Valorem l’aigua’ per reivindicar un ús adequat de l’aigua al món.

Liduvina Gil: “Els menuts i menudes reten homenatge a aquest valuós recurs i consciència a la ciutadania del fet que existeixen milions de persones que no disposen d’aigua potable”

L’àrea d’Infància també ha repartit a totes les escoles de Gandia creat uns imants que han creat els infants i infantes amb consells per estalviar aigua en el nostre dia a dia.

A la crida per la conscienciació en el Dia Mundial de l’Aigua (22 de març) que ahir va reivindicar l’Ajuntament de Gandia per a recordar la importància de l’aigua com un recurs essencial per a la vida tal com assenyala Nacions Unides des de 1993, el Consell de la Infància, en representació dels xiquets i xiquetes de la ciutat, ha volgut sumar-se a aquest esdeveniment amb l’elaboració d’un vídeo manifest que en 2021 té com a tema ‘Valorem l’aigua’.

Així, la regidora delegada d’Infància i presidenta del Consell, Liduvina Gil ha destacat que aquest manifest dels menuts i menudes “ret homenatge a aquest valuós recurs i consciència a la ciutadania del fet que existeixen milions de persones que no disposen d’aigua potable“. D’altra banda, Gil ha assegurat que també han volgut deixar clar que la Infància de Gandia “aposta pel desenvolupament sostenible com la millor opció per salvar el planeta, en consonàntica amb l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible Nº6 de l’Agenda 2030. Aigua i sanejament per a tots i totes“.

Per últim, la regidora d’Infància ha afegit que des del departament s’han elaborat uns imants magnètics per a les neveres que s’han repartit a tots els centres educatius i que inclouen “les recomanacions que han elaborat els menuts i menudes del Consell de la Infància per a recordar aquelles mesures que fan possible estalviar aigua com el tancament de l’aixeta quan ens rentem les dents o acurtar el temps de dutxa, etc.“.

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
commodo leo ut vel, mattis facilisis elit.
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad