Home Actualidad El frontó de Miramar ja llueix completament renovat.

El frontó de Miramar ja llueix completament renovat.

Por Vanessa

L’Ajuntament de Miramar ha donat per finalitzades les obres de remodelació de la pista de frontenis municipal. Amb una inversió de 23.700 euros, procedents de fons propis municipals.

La pista de frontenis, situada a les instal·lacions esportives municipals. Fou construïda als anys vuitanta i ha estat remodela en diverses ocasions al llarg dels anys.  

A finals de novembre de 2021 finalitzaren les obres de rehabilitació; de l’interior i exterior de la façana sur-est del frontó i la modernització de la pista amb la pintura de color blau.

Posteriorment, aprofitant les vacances de nadal, s’ha procedit al canvi complet de l’enrreixat superior. Que ha estat substituit per tela metàl·lica galvanitzada per a evitar els costos de manteniment per l’oxidació.

“El frontó municipal està completament renovat. Amb aquestes obres desapareixen els problemes de clavills, fissures i de l’oxidació de l’enreixat superior. A més, el frontó llueix l’emblema dels miramarins i miramarines, l’escut del poble pintat sobre el color blau, fent una instal·lació d’un estil més modern i actual a l’altura dels millors frontons de la Comunitat”, assegura Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar.

“Amb aquesta inversió iniciem la modernització de les instal·lacions esportives del nostre poble i fem patent la importància de l’esport per a l’Ajuntament de Miramar”, conclou l’alcaldessa.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
luctus Donec vulputate, Lorem commodo felis
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad