Home Actualidad El Partit Popular de Xeraco presenta uns pressupostos amb inversions al poble i la platja per al 2022

El Partit Popular de Xeraco presenta uns pressupostos amb inversions al poble i la platja per al 2022

Por Vanessa

Amb els vots a favor del Partit Popular de Xeraco, l’abstenció del PSPV-PSOE i el vot en contra de Compromís; va servir per tirar endavant els pressupostos de l’ajuntament de Xeraco per a l’any 2022. Un pressupost “ajustat a les necessitats de Xeraco”, segons ha indicat la regidora popular d’Hisenda, Ubalda Balaguer.

El capítol d’ingressos serà de 6’2 milions d’euros el que permetrà fer una forta aposta per la regeneració econòmica i social del municipi. Balaguer ha destacat les partides destinades a la millora del poble i la platja: projectes d’urbanització, mobiliari urbà, nou tram del carril bici (platja-poble), adquisició d’un habitatge per millorar el centre del poble, acabar la rotonda de l’avinguda del Quartel de la platja, reasfaltat de la Ronda de Bruguieres, nous parcs infantils a la platja i accessibilitat a l’edifici de l’Ajuntament com és el nou ascensor.

El Partit Popular de Xeraco vol agrair als socialistes la seua abstenció i denunciar l’actitud de Compromís davant el vot en contra d’uns pressupostos que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. La política del PP se centra en l’aposta de les inversions que recullen millores necessàries del nostre poble i no, tan sols, en època electoral com ho entenen membres de l’oposició.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
dolor. risus non commodo mattis nunc Sed leo mi,
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad