Home FONDOS El partit popular DENÚNCIA que s’utilitzen fons municipals per a actes de compromís.

El partit popular DENÚNCIA que s’utilitzen fons municipals per a actes de compromís.

Por Vanessa
El PARTIT POPULAR DENÚNCIA QUE S'UTILITZEN FONS MUNICIPALS PER A ACTES DE COMPROMIS

El Partit Popular denúncia que un any més l’Alcalde Atapeït consenta la utilització de diners públics per a actes de partit.

Gregori: “Mentre els ciutadans cada dia paguen més impostos, els socialistes liderats per José Manuel Prieto consenten que s’autofinancen actes partidistes amb diners municipals”

El Partit Popular de Gandia, denuncia que un any més el govern de Gandia, a través dels seus socis de Compromís , realitzen actes de “Partit”, sota la premissa de la cultura. Quan el que amaga és un possible finançament irregular en utilitzar diners públics per a actes de partit .

El passat cap de setmana se celebrava la XII Festa Estellés en el Mirador del Serpis. Festa que va comptar amb la participació de regidors, assessors, directors generals i militants de Compromís… Un acte que no tindria major importància ni rellevància sinó fora perquè el cost del mateix no anava a càrrec dels nacionalistes de Compromís; Sinó a càrrec de tots els veïns de Gandia.

Des que estan en el Govern socialistes i nacionalistes, utilitzen els recursos públics per a interessos partidistes, alguna cosa del tot inadmissible.

Per al Portaveu Popular Vicent Gregori: “Mentre els ciutadans paguen més impostos, se’ls augmenten taxes i preus públics, la llum cada dia bat un rècord de pujada del preu,… els socialistes liderats per José Manuel Prieto consenten que s’autofinancen actes partidistes amb els diners de tots els ciutadans.”

És per això que el Grup Municipal Popular exigeix a l’Alcalde Atapeït saber quin és el cost i l’aportació de les arques municipals a l’acte. També comentaven que, hauria de separar-se la cultura de la política partidista, almenys quan són actes que paguem tots els ciutadans de Gandia.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
dictum accumsan ultricies dolor. tristique quis velit, libero
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad