Home Sin categoría L’Ajuntament millora l’accessibilitat de les voreres del carrer Mariano Benlliure

L’Ajuntament millora l’accessibilitat de les voreres del carrer Mariano Benlliure

Por Redacción / Oliva
mejoras calle gandia

mejoras calle gandia

 L’alumnat del taller d’ocupació Millorem l’entorn de Tavernes III de l’especialitat d’obra i pintura ha dut a terme treballs de millora de l’accessibilitat en el nucli urbà, concretament en les voreres del carrer Mariano Benlliure en l’encreuament amb el carrer Ausiàs March.

L’actuació ha consistit a retirar la vorera anterior, netejar els enderrocs i substituir-la amb rajols nous, unes faenes que han donat com a resultat una vorera totalment accessible per als vianants. Una edició més, el taller d’ocupació continua col·laborant en la millora de l’accessibilitat dels carrers de Tavernes, seguint el pla d’actuació coordinat entre l’Ajuntament i l’Associació Valldigna Accessible.

Els treballs de millora de l’accessibilitat s’han traslladat actualment al carrer Reis Catòlics.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha volgut destacar “el magnífic treball que fa l’alumnat i el professorat del taller d’ocupació en les diferents especialitats. Alhora que l’alumnat es forma, aprén nous oficis i agafa experiència, fa una gran faena de millora en les infraestructures i l’entorn de Tavernes que beneficia la ciutadania”.

El taller d’ocupació consta de tres itineraris diferenciats, amb 10 alumnes per cada especialitat (jardineria, forestal i obra i pintura), els quals reben formació i experiència laboral durant un any.

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
tristique Curabitur justo at neque. risus. dapibus
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad