Home Actualidad El govern de Gandia es nega a reposar la pancarta reivindicativa per a les 24 hores del centre de salut del grau.

El govern de Gandia es nega a reposar la pancarta reivindicativa per a les 24 hores del centre de salut del grau.

Por Vanessa

● El Grup Municipal Popular torna a preguntar en el Ple Ordinari del dijous; per què no es reposa la pancarta reivindicant les 24 hores del Centre de Salut del Grau. Pancarta que van instal·lar els veïns fa anys.

● El president de la Junta de Districte, Miguel Ángel Picornell, manifesta clarament que no es reposarà la pancarta. En resposta al prec realitzat pel regidor popular responsable de la Junta de Districte del Grau, Dani Martí.

● El govern de Gandia s’ha gastat més de 30.000 € en pancartes i lones vàries en el que portem de 202. Tal com apareix en l’apartat de pagament a proveïdors. Però es nega a reposar aquesta que van sol·licitar els propis veïns.

El regidor popular responsable de la Junta de Districte del Grau, Dani Martí; en el torn de precs i preguntes del Ple Ordinari de hui a l’Ajuntament de Gandia. Ha realitzat un nou prec al president de la Junta de Districte del Grau, el Sr. Miguel Ángel Picornell com ja va fer el passat Ple del mes de novembre, on sol·licitava la restitució de la pancarta reivindicativa. Que estava instal·lada en l’accés principal del Centre de Salut del Grau. Pancarta que va recordar va ser instal·lada pels veïns del Grau en el seu moment per mediació de la Junta de Districte.

Una pancarta que sol·licitava l’obertura del Centre de Salut del Grau les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana. Reivindicació històrica dels veïns del Grau que hui dia segueixen sense aconseguir. La sorpresa ha vingut en la resposta del president de la Junta de Districte el Sr. Picornell que davant el prec de Dani Martí en el qual instava al mateix a contestar; si anava a ser reposada pel Govern local aquesta pancarta. Perquè en cas contrari, seria el propi Partit Popular de Gandia; qui pagara i instal·larà la pancarta reivindicant un Centre de Salut les 24 hores del dia com mereixen els graueros, el Sr. Picornell ha comunicat fefaentment que el Govern de Gandia no anava ni a pagar-la ni a reposar-la.

Per a Dani Martí:

“Des del PP de Gandia defensarem com sempre ho hem fet; que el Grau tinga un Centre de Salut les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana. Com així venen reivindicant els veïns de manera històrica”.

A més, Dani Martí ha afegit que:

“Ens sorprén la resposta vehement del Sr. Miguel Ángel Picornell indicant que no anava a gastar diners a reposar la pancarta quan en el que portem d’any tal com es pot comprovar en el pagament de factures, l’Ajuntament de Gandia porta gastat de més de 30.000 € en lones diverses per a celebracions, commemoracions o anuncis varis”.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
at velit, libero risus. elit. consectetur Praesent odio elit. Aliquam vulputate,
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad