Home Empresas Èxit de visites i vendes del primer Mercat ‘Vintage’ Gandia.

Èxit de visites i vendes del primer Mercat ‘Vintage’ Gandia.

Por Redacción / Oliva

Tot i que es realitzarà el primer dissabte de cada mes, la pròxima cita serà el 8 de maig  (el dia 1 de Maig és festiu). Així, coincidirà amb una altra novetat, el primer Mercat del Col·leccionista, que iniciarà la seua activitat el mateix dia, a la vesprada, a la Plaça El·líptica.

El regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, acompanyat del vicealcalde, Josep Alandete, el regidor d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori i dels edils del Grup Municipal Popular, Guillermo Barber i Gemma García, va visitar dissabte passat el primer mercat Vintage, que va tindre lloc durant tot el matí a la plaça del Prado.

Martínez ha assegurat que ha sigut tot un èxit, tant per l’afluència de visitants, com les vendes. Un total de 10 parades amb una ampla varietat d’articles que, a més a més, anirà variant cada edició.

Cal recordar, que la intenció d’ubicar-lo al Prado és també reforçar el Raval i el Centre Històric amb activitats com aquesta i tractar de compensar el trasllat del tradicional mercat dels dissabtes a Roís de Corella.

Amb aquesta iniciativa es pretén “seguir desenvolupant iniciatives dinamitzadores del comerç local. En eixe sentit els mercats, a banda de segurs en aquesta crisi pandèmica, són valuosíssims com elements mobilitzadors del consum i d’atracció de visitants. Per això estem també diversificant la seua ubicació, distribuint-los per distints barris de la ciutat”.

Tot i que el Mercat Vintage es realitzarà el primer dissabte de cada mes, la pròxima cita serà el 8 de maig  (el dia 1 de Maig és festiu). Així, coincidirà amb una altra novetat, el primer Mercat del Col·leccionista, que iniciarà la seua activitat el mateix dia, a la vesprada, a la Plaça El·líptica.

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
justo nec Donec libero. eget odio risus. vulputate, tristique lectus ut Curabitur
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad