Home Actualidad “Farem una simbiosi molt interessant entre Foment i les Falles”

“Farem una simbiosi molt interessant entre Foment i les Falles”

Por Vanessa

Després de vint-i-un anys, quan demà s’atorgue el Premi de poesia Joan Climent, l’Associació Cultural donarà per finalitzat el seu compromís de patrocini a aquest guardó que porten secundant des de fa ja vint edicions.

Pasqual Molina, president de l’Associació Cultural Premi Iaraní, ha volgut explicar el seu origen:

“El premi és va crear per a honorar el poeta Joan Climent en el moment de ser declarat fill adoptiu de Gandia i guardona el text o conjunt de texts poètics publicats en un llibret de falla”.

Així mateix, Pasqual ha manifestat el seu desig que la poesia continue rebent ajudes.
En aquesta línia, Joaquín Barber Peiró, president de Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia, ha assegurat que van creure convenient que havien de continuar patrocinant aquest premi degut a la seua importància. Aqueix suport donaria principi en Falles de 2023, any en què l’entitat que presideix Joaquín compleix cent anys d’història.


Telmo Gadea, president de la Federació de Falles Junta Local Fallera de Gandia, ha volgut agrair a Pasqual el seu mecenatge de la cultura i de la poesia. Respecte a l’acord amb Foment, Telmo s’ha referit així:

“No volíem que fora una cosa d’un any o dos i ací el president va estar molt intel·ligent ja que aquest patrocini es garanteix pels següents huit anys i això dona seguretat al premi, a la Federació de Falles i fins i tot a Foment”

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
ipsum libero accumsan venenatis, porta. nunc elementum vulputate, et,
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad