Home Educación Fira Orienta’t a Tavernes.

Fira Orienta’t a Tavernes.

Por Redacción / Oliva

L’alumnat de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat participarà en la fira que te com a objectiu mostrat la varietat de possibilitats que tenen els joves per a formar-se una vegada acaben la etapa escolar.

Els alumnes deuran utilitzar estratègies d’autoconeixement per a desenvolupar habilitats i capacitats no descobertes tant com valors, motivacions i interessos

La setmana passada, els centres educatius San José Patronato, Sant Josep HHDC, IES Jaume II el Just i l’IES la Valldigna van acollir la Fira Orienta’t, unes jornades d‘orientació formativa impulsades per la Regidoria d’Educació perquè l’alumnat de 4t d’ESO i de 2n de Batxillerat conega tota l’oferta formativa d’etapes educatives superiors i les possibilitats que ofereix el mercat laboral.

Mitjançant xarrades impartides per l’equip d’orientadors, dinàmiques de grup i l’ús de les noves tecnologies, l’alumnat desenvolupa habilitats d’autoconeixement i descobreix les seues capacitats, valors, motivacions i interessos. A més, reben informació detallada sobre les diferents opcions educatives i professionals relacionades amb l’etapa en què es troben i es familiaritzen amb el món laboral.

També es realitza una orientació individualitzada per a abordar les necessitats, inquietuds i dubtes que tenen els i les estudiants.

L’objectiu del projecte és donar suport en la labor orientativa dels centres educatius, des d’un punt de vista basat en la metodologia de l’educació no formal i duent a terme activitats que faciliten la presa de decisions de l’alumnat, sempre en col·laboració amb els col·legis, instituts i els seus orientadors.

La regidora d’Educació, Anna Bellver, ha assenyalat que esta activitat “reforça el treball en equip, l’autoconeixement i dota l’alumnat de recursos que de segur l’ajudarà a prendre decisions sobre el seu futur acadèmic i professional”.

Per segon any consecutiu, l’alumnat valler ha pogut participar en la Fira Orienta’t. Degut a la situació sanitària, les diferents activitats s’han fet als mateixos centres educatius i seguint les recomanacions sanitàries i els protocols establerts per als centres.

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
id leo efficitur. dictum id lectus accumsan justo facilisis vel, odio nunc
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad