Home Educación Gandia comptarà amb un nou òrgan consultiu

Gandia comptarà amb un nou òrgan consultiu

Por Vanessa

Permetrà que les polítiques i iniciatives posades en marxa des del consistori complisquen les necessitats i inquietuds dels joves.

Per aquest motiu, l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i la regidora delegada de Joventut, Lydia Morant; van mantindre la setmana passada una reunió a l’Alqueria Laborde amb els joves interessats a participar en la iniciativa.

D’aquesta manera, des del Departament de Joventut en col·laboració amb el Consell dels Joves s’ha posat en marxa la figura dels delegats als centres d’educació secundària.

Un total de 18 joves dels centres Veles i Vents, Ausiàs March, Tirant lo Blanch i María Enríquez seran els encarregats de recollir les peticions realitzades pels alumnes i traslladar-les juntament amb el Consell dels Joves perquè siguen analitzades pel govern amb la finalitat de posar-les en marxa i aportar opcions de lleure saludable a aquest grup de la població.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
risus ipsum accumsan porta. ante. dolor sed
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad