Home Empresas Gandia inicia el pròxim dimarts el termini per presentar sol•licituds per obtenir una plaça al pàrquing subterrani de Corea.

Gandia inicia el pròxim dimarts el termini per presentar sol•licituds per obtenir una plaça al pàrquing subterrani de Corea.

Por Redacción / Oliva
Gandia inicia el pròxim dimarts el termini per presentar sol•licituds per obtenir una plaça al pàrquing subterrani de Corea.

La infraestructura que compta amb 79 places d’estacionament per a cotxes (4 places per a mobilitat reduïda) i 6 per a motos

Les places per als cotxes, el preu serà de 25 € al mes mentre que les motocicletes pagaran 15 €

El president de la Junta de Districte de Corea, Jose Manuel Prieto, acompanyat pel regidor delegat de Contractació i Patrimoni, Nacho Arnau, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que dimarts que ve s’obrirà el termini per presentar sol·licituds per aconseguir una plaça al pàrquing públic situat sota l’escoleta de Corea.


Una infraestructura que compta amb 79 places d’estacionament per a cotxes (4 places per a mobilitat reduïda) i 6 per a motos. En el cas de les places per als cotxes, el preu serà de 25 € al mes mentre que les motocicletes pagaran 15 €.

Jose Manuel Prieto ha recordat que la passada legislatura el govern municipal va reactivar aquesta infraestructura donada la necessitat de places d’estacionament en una de les barriades més grans de la ciutat.
La nostra idea era que tinguérem un espai públic que es convertira en un aparcament de proximitat i barat perquè qualsevol ciutadà pogués accedir a la mateixa” “Ara aquesta concessió ha finalitzat i anem a iniciar una nova perquè nous veïns puguen beneficiar-se“.

Per la seua banda, Nacho Arnau va explicar que les persones interessades podran iniciar els tràmits a partir del pròxim dimarts al Centre Social de Corea o per registre d’entrada al consistori. Entre les sol·licituds de primar aquelles dels veïns de la zona o que tinguen una feina a la barriada.
El regidor va explicar que el termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 18 de maig i que en el cas que hi haja més sol·licituds que places disponibles, es procedirà a realitzar un sorteig que serà retransmés en línia.

@aytogandia

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
elit. tempus Lorem et, in nunc ipsum
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad