Home Deportes Gandia millorarà les instal·lacions esportives de Beniopa amb una inversió de 119.000 euros

Gandia millorarà les instal·lacions esportives de Beniopa amb una inversió de 119.000 euros

Por Vanessa


· Lydia Morant, regidora d’Esports: “Els treballs permetran que aquest espai siga més polivalent i que puguen entrenar més col·lectius”

· Es repararan les goteres i tota la coberta de la pista
. S‘ajuntaran totes les unions del que és la part del paviment i es posarà un sol nou. També es farà un tancament perimetral.

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha anunciat aquest matí la millora de la pista poliesportiva de Beniopa, amb una inversió de 119.000 euros.

És una actuació prou ambiciosa i esperem que; també puga resoldre els problemes que tenim a l’hora de gestionar i distribuir els espais i donar una millor alternativa a tots els clubs. Ja que tenim moltes sol·licituds en aquest tipus d’instal·lacions, a pavellons i pistes poliesportives“, ha manifestat Morant.En aquesta obra que està realitzant Obraval, l’empresa adjudicatària que guanyà el concurs, es repararan les goteres i tota la coberta de la pista, s’ajuntaran totes les unions del que és la part del paviment i es posarà un sol de terrassa

perquè aquest espai siga més polivalent i permeta poder entrenar a més col·lectius“.


També es farà un tancament perimetral amb una tanca de tub galvanitzat amb diversos accessos a la pista i un bord perimetral que el delimite.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
efficitur. ipsum sit ipsum odio diam
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad