Home Actualidad Gandia obri aquest divendres un dels sentits del pont d’Alacant

Gandia obri aquest divendres un dels sentits del pont d’Alacant

Por Vanessa


· José Manuel Prieto: “Aquesta obra culminarà la unió del centre de la ciutat amb l’Hospital Francisco de Borja i les zones industrials properes amb un itinerari segur”.

· Josep Alandete: “Amb aquesta actuació, millorem la connexió de la ciutat; i faciliten la mobilitat sostenible en una ciutat compacta i cohesionada”.

· La previsió del govern és que el pont recupera la sortida de la circulació des de la segona meitat de gener.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; el Vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete; i el regidor delegat de Mobilitat, Nacho Arnau, ha visitat les obres del pont de l’Avinguda d’Alacant que aquest divendres al matí s’obrirà a la circulació de vehicles i persones. En concret, un dels sentits del pont s’obrirà per facilitar l’arribada de vehicles al centre històric, després de completar el treball d’asfaltat. També s’ha obert un pas de vianants per millorar la connexió amb l’Hospital Francesc de Borja. És una intervenció on el govern municipal ha invertit 1,5 milions d’euros de fons propis

Després de la visita, l’alcalde va explicar que; “la manca de subministrament de matèries primeres que estem patint a tot el món ha impedit poder avançar al terme de les obres, previst al gener. Per tant, sempre amb precaució, confiem que a mitjans del mes de gener podrem obrir aquest pont en les dues direccions de circulació

“Volem que totes les inversions estratègiques es garantisquen i una bona part d’això succeeix mitjançant accions de mobilitat”.


Prieto ha incidit en que aquesta decisió pretén facilitar la mobilitat de la ciutadania durant la campanya de Nadal. Una mesura a la qual també s’ha afegit la paralització temporal de les obres d’alta tensió en l’avinguda Blasco Ibáñez.

Sobre l’obra, l’alcalde va destacar que permet als vianants guanyar en seguretat (la il·luminació ha estat millorada i s’han col·locat les baranes noves). I amplitud (la vorera passa de menys d’un metre a gairebé 3).

“Aquest treball culminarà la unió del centre de la ciutat amb l’Hospital Francesc de Borja i les àrees industrials pròximes amb un itinerari segur”.


Per la seua banda, el vicealcalde va destacar que el govern municipal ha treballat durant dos anys. Per possibilitar l’accés des del centre històric a l’altra part del riu, l’hospital i els seus voltants.

“Amb aquesta acció, millorem la connexió de la ciutat i faciliten la mobilitat sostenible en una ciutat compacta i cohesionada”. Ha afegit que el projecte suposa també una nova zona d’aparcament amb més de 300 places.

“Hem d’agrair al personal de la companyia i l’equip d’Urbanisme el treball realitzat i a la ciutadania. Pel sacrifici que ha fet durant els darrers dos mesos mentre es executaven les obres”.

Sabem que després del nadal aquest pont recuperara els dos sentits de circulació. Però, durant aquestes vacances la ciutat es col·lapsarà perquè el pont només serà d’entrada a la nostra ciutat. Els ciutadans que desitge eixir hauran d’envoltar gran part de la ciutat per a arribar al seu destí. Per no dir que, haurà d’esperar les cues que es formen de les persones que vulga accedir al centre històric de Gandia; o al centre comercial per les compres nadalenques.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
Donec Lorem leo. fringilla commodo mi, accumsan commodo
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad