Home Actualidad Gandia participa al Convention Bureau de Benidorm per a consolidar-se com a destí de congressos

Gandia participa al Convention Bureau de Benidorm per a consolidar-se com a destí de congressos

Por Vanessa

El departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, a través del Convention Bureau, va participar del 18 al 20 d’octubre, a Benidorm, en un fòrum/ workshop d’encontre, l’Iberian Mice Forums IMF Benidorm 2022. Es tractava d’una trobada entre empreses organitzadores de congressos, jornades i seminaris de tot el territori europeu amb proveïdors de serveis i destinacions de la Comunitat Valenciana i de tot el territori nacional baix el suport de Valencia Turisme.

L’objectiu d’aquest encontre va ser el de donar a conéixer a organitzadors d’esdeveniments els recursos i les destinacions de la Comunitat Valenciana en matèria de Turisme de Congressos.

Concretament, la representació de Gandia a través del Gandia Convention Bureau, en el marc general de captar esdeveniments MICE i presentar la nostra candidatura per a la celebració dels mateixos a la nostra ciutat en temporada turística baixa i mitja, va poder donar a conéixer Gandia i tots els seus recursos turístics, com ara espais, salons, oferta d’allotjament, etc.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
fringilla commodo pulvinar tempus dictum velit, ut sed
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad