Home La SaforGandia Gandia prorroga convenis amb els clubs esportius

Gandia prorroga convenis amb els clubs esportius

Por Redacción / Oliva
prorroga convenis clubs esportius

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, ha informat que ahir es va celebrar la prorroga de convenis clubs esportius, una nova reunió de Consell d’Esports on van participar totes les formacions polítiques amb representació a l’Ajuntament de Gandia a més de representants dels clubs esportius de la ciutat.

Durant la primera trobada de l’organisme en 2021, celebrat telemàticament, la regidora ha explicat que s’ha acordat amb els clubs i entitats esportives prorrogar les subvencions ordinàries per a aquest any per tal que es puga efectuar el pagament el més aviat possible igual que es va realitzar el passat any.

“La nostra idea és tornar a aconseguir la prorroga de convenis de clubs esportius que tinguen la seua aportació econòmica a principi de temporada i evitar que patisquen les entitats i els seus treballadors un perjudici per culpa de les restriccions de la pandèmia”. Morant també va informar que dins del Pla resistir hi ha una línia d’ajudes per al sector esportiu per la qual cosa, clubs, gimnasos i autònoms que es dediquen a l’esport.

D’altra banda, es va informar de les actuacions que es van a realitzar durant aquest any en les instal·lacions i infraestructures esportives al llarg del 2021 i que ascendiran a un total de 700.000 euros. Pel que fa a la partida pressupostària per al present exercici s’ha explicat que ascendirà a 310.000 € i que es mantindrà respecte a l’any 2020.

#Gandia #Oliva #Tavernes #Lasafor

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
leo dapibus Sed ut commodo Lorem justo mattis libero amet, ante. ipsum
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad