Home Actualidad Gandia rep el ‘Premi al Foment de l’Arquitectura 2021’ per part del Col·legi Territorial d’Arquitectes de València

Gandia rep el ‘Premi al Foment de l’Arquitectura 2021’ per part del Col·legi Territorial d’Arquitectes de València

Por Redacción / Oliva

· És un reconeixement a l’Ajuntament de Gandia pels projectes i actuacions de renovació i revitalització de la ciutat que ha dut a terme en els últims anys, i per la col·laboració conjunta amb aquest organisme.

· Amparo Victoria, regidora d’Habitatge i Regeneració Urbana: “Continuarem treballant de manera conjunta, ja que els resultats de les sinergies i col·laboracions que hem establert són excel·lents”.

La regidora d’Habitatge oi Regeneració Urbana, Amparo Victoria, ha valorat positivament el Premi CTAV (Col·legi Territorial d’Arquitectes de València) al Foment de l’Arquitectura 2021 que ha rebut l’Ajuntament de Gandia, junt amb València Capital del Disseny 2022, un reconeixement a les estratègies públiques impulsades en els últims anys pel consistori en matèria d’Urbanisme i Territori que serà atorgat el pròxim divendres dia 19 a les 20.00 hores en l’Edifici de Veles i Vents.

Concretament, aquest guardó premia especialment les actuacions de regeneració urbana en els tres ARRUS a la nostra ciutat (barri de Raval en 2019, Beniopa-Plaça El·líptica en 2020 i Corea enguany), el disseny i execució en el Pla Edificant, la projecció del Palau de Justícia, sense perjudici de les expectatives que genera la construcció del Futur Pavelló Universitari Gandia Arena, a més de les actuacions de renovació i revitalització de la ciutat com per exemple el Pla de Reforma Interior de Nuclis Primitius de la Platja de Gandia.

Es tracta d’un reconeixement a les polítiques públiques d’habitatge que estem duent a terme des del govern municipal i al treball encomiable que desenvolupen cada dia els tècnics de l’Oficina Municipal d’Habitatge“, ha destacat Victoria, qui ha reafirmat el seu compromís amb el Col·legi Territorial d’Arquitectes de València: “Continuarem treballant de manera conjunta, ja que els resultats de les sinergies i col·laboracions que hem establert són excel·lents“.

A banda d’aquests criteris, també s’ha valorat els Convenis de Col·laboració signats amb el Col·legi d’Arquitectes i la col·laboració entre totes dues entitats, la qual s’ha materialitzat, per exemple, en l’elaboració del Concurs d’Idees com el dels habitatges en règim de cooperativa en Santa Anna, o el

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
risus mattis ut Aliquam id quis ut velit, ipsum
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad