Home Actualidad Tavernes posa en marxa tallers de digitalització per a gent gran.

Tavernes posa en marxa tallers de digitalització per a gent gran.

Por Vanessa

Els cursos s’impartiran tots els dilluns i dimecres, del 28 de febrer fins al 23 de març

L’objectiu és oferir a les persones majors l’oportunitat de conéixer el funcionament de les noves tecnologies i que aprenguen a fer tràmits quotidians com les gestions en els caixers automàtics

El proper dilluns 28 de febrer, la Regidoria de Serveis Socials i Gent Gran de Tavernes iniciarà nous cursos de digitalització destinats a la gent gran del municipi perquè puguen aproximar-se i familiaritzar-se amb les noves tecnologies i amb les gestions diàries amb els bancs.

Gràcies a estos tallers, les persones majors de Tavernes aprendran a fer algunes de les gestions bancàries més quotidianes i les operacions amb els caixers automàtics, així com ensenyar-se a firmar digitalment un document o sol·licitar cita prèvia des del mòbil amb alguna entitat.

Els cursos, que tindran lloc en el Braç Treballador, es faran els dilluns i dimecres, del 28 de febrer fins al 23 de març, de 16 a 19 hores. Totes les persones interessades, han d’inscriure’s telefonant al 96 282 11 42. A més, les places són limitades i els i les participants hauran de portar els seus dispositius electrònics per a dur a terme els cursos de digitalització (telèfons mòbils, tableta,…).

La regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Noèlia Alberola, assegura que “este tipus de tallers, amb molt bona acceptació, ens permeten combatre la bretxa digital en les persones més majors i facilitar-les la integració en una societat on la tecnologia està cada vegada més present en tots els àmbits”.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
lectus Curabitur vulputate, id elementum mi,
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad