Home Educación La Biblioteca Central de Gandia reprén el cicle de conferències “Un passeig per la Història de Gandia”

La Biblioteca Central de Gandia reprén el cicle de conferències “Un passeig per la Història de Gandia”

Por Redacción / Oliva
La Biblioteca Central de Gandia reprén el cicle de conferències "Un passeig per la Història de Gandia"

· L’organitza l’l’Institut Municipal d’Arxiu i Biblioteques (IMAB) de Gandia amb la col·laboració de Ràdio Gandia i Telesafor per a promoure la nostra història, cultura i patrimoni.

Pots gaudir d’aquest recorregut per l’ADN de Gandia telefonant al 962959592 o escrivint al whatsapp 678837402 o bé seguint la xarrada de manera on-line en https://youtu.be/XgPHO7iT5zw.

El regidor delegat de l’Institut Municipal d’Arxiu i Biblioteques de Gandia, José Manuel Prieto, ha anunciat aquest matí que continuen les activitats a la Biblioteca Central. En aquesta ocasió l’IMAB, amb la col·laboració de Ràdio Gandia i Telesafor, reprén el cicle de conferències “Un passeig per la Història de Gandia” per a promoure la història, cultura i patrimoni de la ciutat.

Aquesta nova sessió d'”Història de Gandia” es desenvoluparà el divendres 26 de març a les 19:30 h. La xarrada es farà presencial amb prèvia inscripció a través del telèfon 962959592 o del whatsapp (678837402) de la Biblioteca i també es retransmetrà en directe a través del canal de #BibliotequesGandia a la pàgina de Youtube.

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
Sed mattis Donec elementum leo lectus ut Donec vel, dapibus elit.
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad