Home Empresas La Generalitat i l’Ajuntament reivindiquen el potencial innovador de l’empresa gandiana AUTIS Enginyers

La Generalitat i l’Ajuntament reivindiquen el potencial innovador de l’empresa gandiana AUTIS Enginyers

Por Redacción / Oliva
La Generalitat i l'Ajuntament reivindiquen el potencial innovador de l'empresa gandiana AUTIS Enginyers

El conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, visita la mercantil juntament amb l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, dins d’un cicle organitzat pel Cercle d’Economia de la Safor

Diana Morant: “Es tracta d’una empresa que ha apostat pel talent sorgit de les universitats, la intel·ligència i el capital humà que tenim”

Rafael Climent: “Aquestes són el tipus d’empreses que s’han de crear i ho hem de fer amb la capacitat que tenim els valencians i les valencianes de ser excel·lents productors”

El conseller d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, ha fet aquest matí una visita juntament amb l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; la directora general de Comerç, Rosana Seguí i el vice alcalde de Gandia, Josep Alandete, a l’empresa AUTIS Enginyers on van estar acompanyats pel CEO d’AUTIS Enginyers, Josep Bohigues qui va mostrar el treball que es desenvolupa a l’empresa i que compta entre els seus clients amb multinacionals com ara Ford o Tesla.

La visita s’emmarca dins de les iniciatives posades en marxa per Cercle d’Economia de la Safor (CES) adreçada a donar a conéixer i potenciar les nostres empreses. El Cercle va estar representat durant l’acte pel seu president, Ramon Soler.

Després de la visita, Rafael Climent ha volgut felicitar Bohigues i tot el seu equip per la tasca que desenvolupen. “Ha estat una visita sorprenent. Desenvolupen un treball basat en la intel·ligència, el desenvolupament i que genera un alt valor afegit aportant solucions per a la indústria. Empreses com AUTIS són fonamentals per al territori, suposen un paradigma i hem de posar-les en valor al territori” “Aquestes són el tipus d’empreses que s’han de crear i ho hem de fer amb la capacitat que tenim els valencians i les valencianes de ser excel·lents productors amb una gran capacitat d’externalització”. Sobre aquest aspecte, Climent ha informat que durant l’últim any s’ha batut el rècord d’empreses que des de la CV s’han externalitzat en superar les 24.000 empreses.

Per la seua banda, Diana Morant va incidir en l’alt valor de l’empresa per a la ciutat de Gandia. “És una empresa que des de la nostra ciutat treballa per al món gràcies a la visió que va tenir en el seu dia el seu CEO, Josep Bohigues. Estem en una fàbrica que no fabrica un producte final. Fabriquen coneixement que utilitzen altres empreses per desenvolupar els seus productes estrella.” “Es tracta d’una empresa que ha apostat pel talent sorgit de les universitats, la intel·ligència i el capital humà que tenim per convertir la nostra ciutat en un espai competitiu en l’àmbit mundial”.

Finalment, Josep Bohigues ha explicat que “aquesta empresa va ser el meu somni i durant aquest temps s’han incorporat altres persones que han incorporat els seus somnis a aquest projecte. Tots ens hem complementat per crear una empresa modèlica que ha rebut nombrosos premis i guanyat la confiança d’empreses menudes, mitjanes o multinacionals de l’ordre de Ford, Toyota, Nissan, Volkswagen o Tesla per a la qual estem desenvolupant productes per a implantar en les seues plantes de tot el món” “Volem consolidar-nos com una enginyeria referent en l’aplicació de sistemes que utilitze les últimes tendències en diferents camps per crear productes únics i tot això, ho volem fer de forma global”.

@aytogandia 

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
felis porta. luctus libero ante. consequat. commodo massa Praesent ut
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad