Home La SaforGandia La presidenta de l’Associació Parkinson Gandia Safor i un dels membres de la Junta Directiva, han rebut en les instal·lacions al regidor de Salut Pública de l’ajuntament d’Oliva, Miguel Monzonís.

La presidenta de l’Associació Parkinson Gandia Safor i un dels membres de la Junta Directiva, han rebut en les instal·lacions al regidor de Salut Pública de l’ajuntament d’Oliva, Miguel Monzonís.

Por Vanessa

La presidenta de l’Associació Parkinson Gandia Safor, Mari Carmen Escrivá; i un dels membres de la Junta Directiva, Pepe Castellá; han rebut en les instal·lacions al regidor de Salut Pública de l’ajuntament d’Oliva, Miguel Monzonís.

La presidenta ha mostrat les instal·lacions a l’edil. A més, han compartit una conversa distesa sobre les necessitats de l’associació, així com el suport del consistori olivense a la nostra entitat.

L’Associació Parkinson Gandia Safor vol agrair a Miguel Monzonís, al Departament de Sanitat d’Oliva i a l’Ajuntament. El suport que està rebent en la posada en marxa d’accions de visibilitat, de recaptació i d’atenció al nostre col·lectiu.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
id odio facilisis Donec tempus dictum sit
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad