Home Actualidad Tercer Repte Solidari “un llibre, una exposició”

Tercer Repte Solidari “un llibre, una exposició”

Por Vanessa

La Sala de Corones del Palau Ducal de Gandia va acollir dissabte passat la inauguració del tercer Repte Solidari “un llibre, una exposició” amb la presentació del llibre “Acopio de la Intemperie”, escrit per l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, qui va participar en l’acte junt amb la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, i l’escriptora Adriana Serlik. També va comptar amb l’assistència d’altres membres del consistori.

Es tracta de la tercera edició del Repte Solidari, nascut i impulsat en 2019 per Serlik. A través d’una exposició, la poesia i l’art visual s’han unit amb l’objectiu de recaptar diners en benefici de l’AECC.

Alguns dels artistes que han participat en aquest projecte han sigut Carola Woodward, Daniel García, María González Martín, Nina Llorens Peters, Víctor Cucart, Salvador Fuster, Susana García Ungo, Tonet Durá, Toni Duesa i Vicent Lloret. Entre aquests, destaca la col·laboració de Joaquín Juan Tormo.

La mostra es podrà visitar fins al 13 de febrer al Palau Ducal de Gandia.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
Donec in luctus dolor justo id
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad