Home Cultura L’Ajuntament de Gandia millora la platja de l’Auir amb nova senyalització i mobiliari.

L’Ajuntament de Gandia millora la platja de l’Auir amb nova senyalització i mobiliari.

Por Redacción / Gandia
El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha informat aquest matí sobre les actuacions que s'han realitzat a la Platja de l'Auir per a millorar la senyalització i informació d'aquest espai natural. Aquestes accions s'han pogut dur a terme gràcies a una ajuda rebuda des de Turisme Comunitat Valenciana que l'organisme autonòmic ha destinat a localitats costaneres per a la millora i la competitivitat dels recursos i destins turístics de la regió. Concretament, Mascarell ha assenyalat que l'Ajuntament de Gandia va presentar un projecte d'actuacions que s'emmarca en el Programa 1 "Inversión en adecuación y mejora de los recursos y servicios turísticos. Actuación 6.", arran del qual s'ha incorporat senyalització direccional, informativa i interpretativa de la platja, així com l'adquisició de papereres i aparcabicis. Més en detall, les actuacions que s'han dut a terme a la Platja de l'Auir són les següents: - Panell interpretatiu amb informació ambiental sobre l'espai natural i mapa il•lustrat dels serveis de la Platja

Des de l’àrea de Turisme s’ha millorat els senyals i la informació il·lustrativa d’aquest espai natural de Gandia per convertir-lo en una platja més accessible, visible i atractiva.

Les actuacions han sigut possibles gràcies a una ajuda concedida per Turisme Comunitat Valenciana dirigida a millorar i fer més competitives els destins turístics de la Comunitat.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha informat aquest matí sobre les actuacions que s’han realitzat a la Platja de l’Auir per a millorar la senyalització i informació d’aquest espai natural. Aquestes accions s’han pogut dur a terme gràcies a una ajuda rebuda des de Turisme Comunitat Valenciana que l’organisme autonòmic ha destinat a localitats costaneres per a la millora i la competitivitat dels recursos i destins turístics de la regió.

Concretament, Mascarell ha assenyalat que l’Ajuntament de Gandia va presentar un projecte d’actuacions que s’emmarca en el Programa 1 “Inversión en adecuación y mejora de los recursos y servicios turísticos. Actuación 6.”, arran del qual s’ha incorporat senyalització direccional, informativa i interpretativa de la platja, així com l’adquisició de papereres i aparcabicis.

Més en detall, les actuacions que s’han dut a terme a la Platja de l’Auir són les següents:
– Panell interpretatiu amb informació ambiental sobre l’espai natural i
mapa il·lustrat dels serveis de la Platja

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
et, velit, id, amet, massa libero. felis sem,
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad