Home Cultura L’Ajuntament de Gandia millora la platja de l’Auir amb nova senyalització i mobiliari.

L’Ajuntament de Gandia millora la platja de l’Auir amb nova senyalització i mobiliari.

Por Redacción / Gandía
El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha informat aquest matí sobre les actuacions que s'han realitzat a la Platja de l'Auir per a millorar la senyalització i informació d'aquest espai natural. Aquestes accions s'han pogut dur a terme gràcies a una ajuda rebuda des de Turisme Comunitat Valenciana que l'organisme autonòmic ha destinat a localitats costaneres per a la millora i la competitivitat dels recursos i destins turístics de la regió. Concretament, Mascarell ha assenyalat que l'Ajuntament de Gandia va presentar un projecte d'actuacions que s'emmarca en el Programa 1 "Inversión en adecuación y mejora de los recursos y servicios turísticos. Actuación 6.", arran del qual s'ha incorporat senyalització direccional, informativa i interpretativa de la platja, així com l'adquisició de papereres i aparcabicis. Més en detall, les actuacions que s'han dut a terme a la Platja de l'Auir són les següents: - Panell interpretatiu amb informació ambiental sobre l'espai natural i mapa il•lustrat dels serveis de la Platja

Des de l’àrea de Turisme s’ha millorat els senyals i la informació il·lustrativa d’aquest espai natural de Gandia per convertir-lo en una platja més accessible, visible i atractiva.

Les actuacions han sigut possibles gràcies a una ajuda concedida per Turisme Comunitat Valenciana dirigida a millorar i fer més competitives els destins turístics de la Comunitat.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha informat aquest matí sobre les actuacions que s’han realitzat a la Platja de l’Auir per a millorar la senyalització i informació d’aquest espai natural. Aquestes accions s’han pogut dur a terme gràcies a una ajuda rebuda des de Turisme Comunitat Valenciana que l’organisme autonòmic ha destinat a localitats costaneres per a la millora i la competitivitat dels recursos i destins turístics de la regió.

Concretament, Mascarell ha assenyalat que l’Ajuntament de Gandia va presentar un projecte d’actuacions que s’emmarca en el Programa 1 “Inversión en adecuación y mejora de los recursos y servicios turísticos. Actuación 6.”, arran del qual s’ha incorporat senyalització direccional, informativa i interpretativa de la platja, així com l’adquisició de papereres i aparcabicis.

Més en detall, les actuacions que s’han dut a terme a la Platja de l’Auir són les següents:
– Panell interpretatiu amb informació ambiental sobre l’espai natural i
mapa il·lustrat dels serveis de la Platja

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad