Home La SaforMiramar L’Ajuntament de Miramar inicia les obres de millora del polígon industrial amb una inversió de 200.000 euros

L’Ajuntament de Miramar inicia les obres de millora del polígon industrial amb una inversió de 200.000 euros

Por Vanessa
L’Ajuntament de Miramar ha iniciat les obres de millora de diverses infraestructures del Polígon Industrial Les Vinyes amb una inversió de 200.000 euros. Finançada amb 165.339,99 euros per l’IVACE (Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial) i 34.660 euros de fons propis municipals.

L’Ajuntament de Miramar ha iniciat les obres de millora de diverses infraestructures del Polígon Industrial Les Vinyes amb una inversió de 200.000 euros. Finançada amb 165.339,99 euros per l’IVACE (Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial) i 34.660 euros de fons propis municipals.

En concret, aquestes obres suposen la millora de la xarxa viària, amb la realització d’un nou accés nord al polígon industrial des de la CV-670. La millora del accés del aparcament públic del nord del polígon.  A més, l’Ajuntament de Miramar continua la seua aposta per la mobilitat urbana sostenible amb la prolongació del carril bici. Este connecta els vials procedents de la via verda CR-670 entre Gandia i Oliva amb el casc urbà de Miramar. I la substitució de la pintura dels passos de zebra per empedrat, amb la finalitat d’evitar els costos de manteniment.

La renovació de les infraestructures contemplada pel consistori també inclou la millora de les zones verdes. Tindran instal·lació d’un espai per a la pràctica de cal·listènia (gimnàs a l’aire lliure) de 100m2 en el Parc de la Taronja.

La nova actuació en el Polígon Industrial també contempla la millora de la gestió de residus amb la implantació d’una nova illa de contenidors soterrats en la ronda de Ponent. Aquest espai de reciclatge comptarà amb sis unitats contenidor de recollida selectiva de vidre, envasos, paper i cartó i residus orgànics.

“Actualment, noves empreses s’estan instal·lant en el Poligon Industrial de Miramar i empreses ja presents estan ampliant les seues instal·lacions. Amb tot, les diferents actuacions que hem iniciat en el Polígon Industrial busquen, una vegada més, que ‘Les Vinyes’ siga una àrea industrial competitiva, on les nostres empreses puguen créixer i desenvolupar-se, així com que altres puguen vindre a instal·lar-se”, assegura Vicent Miquel, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Miramar.

Tal com exposa el regidor, “el Polígon Industrial de Miramar és un dels motors econòmics del nostre municipi. Des de l’Ajuntament seguirem duent a terme diverses millores en les seues infraestructures, tal com estem fent ara amb aquesta important inversió”.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
facilisis vulputate, id elit. Aliquam Phasellus elementum tempus ut
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad