Home La SaforTavernes de Valldigna L’Ajuntament de Tavernes inicia la instal·lació de l’ascensor

L’Ajuntament de Tavernes inicia la instal·lació de l’ascensor

Por Redacción / Oliva
instal·lació l’ascensor L’Ajuntament Tavernes

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha començat esta setmana la instal·lació de l’ascensor en la zona nord del cementeri municipal, una vegada ha finalitzat la construcció de l’estructura on s’està habilitant.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i el regidor de Serveis Públics, Quique Chofre, han visitat l’estat de l’actuació de millora de l’accessibilitat. Acompanyats per tècnics municipals i tècnics de l’empresa adjudicatària. Es preveu que la instal·lació completa de l’ascensor finalitze en les pròximes setmanes.

La instal·lació de l’ascensor en L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna permet comunicar el nivell del sòl del cementeri. Amb la zona nord de l’ampliació, eliminant les barreres arquitectòniques pròpies de l’orografia dels terrenys, i assegurant l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

#Gandia #Oliva #Tavernes #Lasafor

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
non suscipit Praesent facilisis Praesent id id diam lectus
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad