Home Actualidad L’Ajuntament destina 2,1 milions d’euros del romanent de tresoreria a obres i inversions

L’Ajuntament destina 2,1 milions d’euros del romanent de tresoreria a obres i inversions

Por Redacción / Oliva

El consistori executarà millores en infraestructures locals com ara voreres i carrers, centres educatius, cementeri municipal, parcs infantils, col·lectors pluvials, instal·lacions esportives, vies i camins rurals o la platja

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha tancat l’exercici del 2020 amb un romanent de tresoreria positiu de 4.364.925,08 euros.

Els quals destinarà 2,1 milions d’euros a obres i inversions per a millorar la ciutat i els serveis municipals mitjançant la modificació de crèdit aprovada en el Ple passat.

La liquidació del pressupost és el document que presenta el balanç de caixa del consistori després d’un exercici, una vegada s’han complit totes les obligacions fiscals i s’han satisfet els contractes amb proveïdors.

Així, amb el romanent de tresoreria, el consistori valler executarà enguany millores en infraestructures locals com, per exemple, les voreres i carrers, centres educatius, el cementeri municipal, parcs infantils, col·lectors pluvials, instal·lacions esportives, vies i camins rurals o la platja, a banda de dur a terme el manteniment dels edificis i serveis municipals.

L’alcalde de Tavernes i responsable de la Regidoria d’Hisenda, Sergi González, ha destacat que “la correcta planificació pressupostària i la forta reducció del deute en els últims anys han derivat en la bona situació financera que té l’Ajuntament actualment, i això ens permet dur a terme una gran quantitat d’inversions per a millorar Tavernes”.

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
sem, Nullam Lorem elementum libero ipsum massa
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad