Home La SaforOliva L’Ajuntament d’Oliva aprova el pagament de subvencions de l’ARRU als primers 10 beneficiaris per valor de 217.230,87 euros.

L’Ajuntament d’Oliva aprova el pagament de subvencions de l’ARRU als primers 10 beneficiaris per valor de 217.230,87 euros.

Por Redacción / Gandia

L’Ajuntament d’Oliva ha aprovat el pagamanet de les subvencions de l’ARRU (Àrea de Regeneració i Renovació Urbana del Casc Antic d’Oliva) a 10 beneficiaris de la primera convocatòria, que ja han rebut el diners.

Tot plegat, l’import d’este primer pagament suma 217.230,87 euros, sobre un cost total subvencionable de 464.488,44 euros, dels quals el Ministeri aporta un 49%, la Generalitat un 26% i l’Ajuntament el 25% restant.

Les ajudes van ser aprovades pel Ple de l’Ajuntament el 23 de maig de 2019 i han hagut de passar per diversos tràmits, com ara l’obtenció de la qualificació provisional i posteriorment la qualificació definitiva que atorga el Servei Territorial d’Habitatge de la Conselleria, així com la comprovació efectiva de la finalització de les obres, la justificació correcta de les despeses i altra documentació establerta a les bases de les subvencions.

L’alcalde, David González, ha manifestat la seua satisfacció per este primer pagament, alhora que ha demanat disculpes a les persones beneficièries pel temps transcorregut desde l’aprovació de la subvenció, encara que no tot correspon a tràmitació de l’Ajuntament. D’ara endavant, esta previst que continue el ritme de tramitació amb una segona remesa de 10 subvencions més. També està previst que el proper ple ordinari d’abril aprove les qualificacions definitives de 15 projectes més.

Actualment, entre les dues convocatòries que ha publicat l’Ajuntament d’Oliva d’ajudes econòmiques destinades a finançar la rehabilitació, o la renovació d’immobles del Casc Antic, hi ha hagut un total de 64 sol·licituds, de les quals 53 han estat favorables. Donat que encara no s’han esgotat tots els fons disponibles, els serveis tècnics municipals preparen un tercera convocatòria.

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad