Home Obras publicas L’Ajuntament d’Oliva informa de la nova senyalització del camí vell de Gandia i el camí real de Xàtiva

L’Ajuntament d’Oliva informa de la nova senyalització del camí vell de Gandia i el camí real de Xàtiva

Por Vanessa

Des de la Regidoria d’Obres i Serveis i d’Agricultura, que encapçala Miquel Doménech; es comunica que a partir del dijous, 9 de desembre; el camí vell de Gandia i el camí real de Xàtiva passaran a tindre una única direcció amb una nova senyalització. Per millorar la circulació de vehicles i alhora regular la seguretat en aquestes dues vies.

El camí vell de Gandia serà de direcció única cap a l’Alqueria de la Comtessa (direcció Nord); i el camí real de Xàtiva serà de tornada cap a Oliva (direcció Sud).
Aquesta nova senyalització és el resultat de diverses reunions entre l’Ajuntament d’Oliva i les altres administracions locals afectades. Per tal de buscar una solució durant les obres del camí de La Font.

“Posteriorment es valoraran les diferents opcions del funcionament d’aquesta mesura. Per poder donar una solució final al problema de la circulació i trànsit d’aquests camins” ha assegurat l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer.

El regidor d’Obres i Serveis i d’Agricultura, Miquel Doménech, ha assegurat:

“Després d’atendre diferents peticions d’agricultors amb serioses dificultats per accedir a les seues parcel·les. Que no han pogut fer una recol·lecta del cítric com cal, i unit a la problemàtica. Que ha suposat les obres en el camí de La Font. S’ha valorat fer aquest canvi per poder dotar a aquests camins d’una circulació fluida i sense embussaments. Que solen produir-se habitualment en diferents zones dels esmentats camins”.

“Demanem disculpes per les molèsties ocasionades a tots els usuaris habituals d’aquestes vies; i esperem que servisca per a millorar la circulació d’aquestes vies vitals de connexió amb altres poblacions dels voltants” ha conclòs Doménech.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
Donec id eleifend risus. ante. suscipit
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad