Home La Safor L’Ajuntament obté una subvenció de 165.340 euros per a millorar el polígon industrial El Pla

L’Ajuntament obté una subvenció de 165.340 euros per a millorar el polígon industrial El Pla

Por Redacción / Oliva

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha sigut beneficiari d’una subvenció de 165.340 euros dins de la convocatòria d’ajudes que impulsa l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) per tal de millorar i modernitzar les àrees industrials dels municipis valencians.

Concretament, a Tavernes l’ajuda va destinada a revitalitzar i condicionar els 118.000 m2 que formen el polígon industrial El Pla.

El consistori aportarà 34.660 euros de fons propis per a completar la inversió total de 200.000 euros en la modernització del polígon.

Estes millores contemplen el canvi complet de l’enllumenat públic per a incrementar l’eficiència energètica i el rendiment lumínic, substituint les lluminàries antigues per nous fanals amb tecnologia LED.

La millora de l’accessibilitat i la mobilitat amb l’ampliació dels vials i de la zona d’aparcament, la implantació d’hidrants contra incendis i la renovació de la senyalització horitzontal i vertical.

Per últim, la inversió servirà per a millorar l’aspecte visual del polígon, tant de l’entorn vegetal com de les mateixes indústries del polígon.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha manifestat que “l’Ajuntament té el ferm compromís de seguir potenciant la indústria de Tavernes amb la millora dels serveis i les dotacions de les àrees industrials, per facilitar també l’arribada de noves empreses.

Esta inversió suposa una modernització molt necessària en el polígon El Pla”.

@AjuntamentTavernesValldigna

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
dolor vulputate, tristique quis et, Phasellus Praesent leo Donec
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad