Home Actualidad L’Ajuntament rep una subvenció de més de 100.000 euros per a afavorir la inclusió laboral de la dona i la conciliació familiar.

L’Ajuntament rep una subvenció de més de 100.000 euros per a afavorir la inclusió laboral de la dona i la conciliació familiar.

Por Vanessa
  • El Ministeri d’Igualtat, dins del Pla Corresponsables, ha concedit al consistori valler esta ajuda per a desenvolupar activitats que faciliten la conciliació a famílies amb fills i filles menors de 14 anys
  • Amb esta subvenció es durà a terme l’escola de conciliació en estiu, a més de tallers i activitats infantils durant les vacances escolars per a garantir la conciliació de les famílies amb el treball

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha rebut una subvenció de 102.771,43 euros per part del Ministeri d’Igualtat, emmarcada en el Pla Corresponsables, amb la finalitat d’afavorir la conciliació familiar en les famílies amb fills i filles menors de 14 anys i també la inclusió laboral de les dones, amb especial atenció i protecció per a les víctimes de violència de gènere i les famílies monoparentals.

La quantia de la subvenció s’invertirà per a dur a terme un any més l’escola de conciliació en estiu i per a desenvolupar nous tallers i activitats infantils, especialment durant les vacances escolars, per tal d’ajudar a les famílies amb fills i filles a garantir la conciliació entre la família i el treball.

La regidora de Serveis Socials, Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, ha manifestat que esta subvenció “ens permet ampliar les activitats dirigides a la cura dels fills i filles de famílies i dones treballadores en períodes tan necessaris com les vacances escolars. A més, també desenvoluparem tallers inclusius i integradors per a ajudar amb la conciliació a tot tipus de famílies i xiquets i xiquetes amb necessitats especials“.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
ut dictum leo velit, sit Nullam adipiscing ante. id,
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad