Home Actualidad L’alcalde de Gandia reivindica la projecció internacional de Gandia gràcies al Comunica2

L’alcalde de Gandia reivindica la projecció internacional de Gandia gràcies al Comunica2

Por Redacción / Oliva

· José Manuel Prieto: “Gandia es converteix en el fòrum internacional on experts en comunicació digital vinguts de diferents àmbits compartiran amb tots els assistents les seues experiències professionals i el seu coneixement”

· L’esdeveniment se celebra hui i demà i aborda conferències i tallers sobre comunicació i transmèdia

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha inaugurat aquest matí al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València l’onzena edició del Congrés Internacional de Xarxes Socials Comunica2 acompanyat del director de l’Escola Politècnica Superior de Gandia, Jesús Alba, les codirectores del Congrés Comunica2, Marga Cabrera i Rebeca Díez, la regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster, membres representants de la corporació local i l’alumnat i professorat de la Universitat Politècnica de València.

Aquest Congrés, que s’ha consolidat com el congrés de referència sobre comunicació i tecnologia, es celebra al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València els dies 18 i 19 de novembre i com a principal novetat cal destacar que recupera la presencialitat. Sota el títol “Cara a cara” que reflecteix el cartell dissenyat per Adrián Juárez l’edició aborda diversos aspectes de la comunicació i transmèdia.

S’espera que més de 250 persones procedents de diferents llocs del país i del món acudisquen a Gandia a aprendre i impartir conferències i tallers, però també a conéixer la ciutat. A més, centenars de persones i professionals es sumaran via streaming i les xarxes socials a l’edició.

Prieto s’ha mostrat emocionat assistint a l’XI edició del Congrés Internacional de Comunicació i Tecnologia: “És gratificant veure com la ciutat en la qual vius i treballes es converteix en el fòrum internacional en el qual experts en comunicació digital vinguts de diferents àmbits, a més d’antics alumnes d’aquest Campus, compartiran amb tots els assistents les seues experiències professionals i el seu coneixement entorn de la ciència i la investigació en el camp de la comunicació i la tecnologia”.

Cal remarcar que l’oferta formativa del Campus de Gandia ha demostrat tindre una àmplia demanda perquè el Grau en Comunicació Audiovisual que imparteix la Universitat és el que més alumnat aglutina, procedent de molts punts de la geografia espanyola. Amb aquest motiu, l’alcalde ha manifestat el valor del Campus: “permet al seu alumnat establir les bases per a la seua futura projecció professional i ho fa a més amb el segell de qualitat que li caracteritza, ens reforça com a ciutat d’oportunitats i d’innovació i ens motiva a continuar treballant per a atraure i retindre talent i coneixement”.

La màxima autoritat de la ciutat ha assenyalat que la pandèmia ens ha deixat dos aprenentatges. Per un costat, “la comunicació digital és una eina de treball i de vida, un bon ús de la mateixa enriqueix el nostre desenvolupament personal i professional i ha de ser un dret a l’abast de la ciutadania com a part del seu creixement, formació i entreteniment”. D’altra banda, la crisi sanitària “ens ha reafirmat en la necessitat humana de mirar-nos als ulls, d’estar, escoltar i veure més enllà d’una pantalla”.

Per últim, ha agraït al director del Campus de Gandia, Jesús Alba, i a tota la comunitat educativa, “l’acolliment que cada any brinden a tots els ponents i participants”, a les codirectores del Congrés, Marga Cabrera i Rebeca Díez, el fet de “continuar apostant per aquest esdeveniment amb la mateixa il·lusió dels inicis”. També ha felicitat al professorat i a l’alumnat, per aportar creativitat, talent i esforç implicant-se en l’organització del Comunica2.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
eget Nullam suscipit neque. amet, dolor. vel, id
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad