Home Actualidad Les biblioteques de Gandia comencen el servei de reforç escolar

Les biblioteques de Gandia comencen el servei de reforç escolar

Por Vanessa

· A més del reforç educatiu, s’oferirà suport en la competència lecto-escriptora, en l’ensenyament en valencià i en l’animació i dinamització lectora

· Liduvina Gil: “Tots els xiquets i xiquetes podran accedir a un reforç escolar en cas que ho necessiten perquè creiem que una bona educació garanteix uns millors ciutadans en el futur”Gandia, 12 de gener 2022.-LLes Biblioteques de Gandia presenten el servei de Reforç educatiu, que es desenvoluparà a totes les biblioteques de la ciutat i també a la Biblioteca Infantil des d’aquesta mateixa setmana i fins al final del curs escolar.

El servei compta amb quatre professionals amb titulació en Magisteri, el que garanteix la professionalitat en la prestació del servei. A banda del reforç educatiu, s’oferirà suport en la competència lecto-escriptora, en l’ensenyament en valencià i en animació i dinamització lectora.

Liduvina Gil, regidora delegada del IMAB, ha declarat que

és una alegria poder reprendre aquest servei que garanteix la possibilitat de tots els xiquets i xiquetes accedisquen a un reforç escolar en cas que ho necessiten perquè creiem que una bona educació garanteix uns millors ciutadans en el futur”.

A més de l’accés lliure a la informació, al coneixement i a les obres d’imaginació mitjançant una sèrie de serveis i recursos als quals tenen dret tots els ciutadans, les biblioteques públiques treballen per la igualtat d’oportunitats de totes les persones que a elles acudeixen.

Horaris:
Els horaris i els dies on els assistents podran gaudir del servei són els següents:

Beniopa: Dilluns, dimecres i divendres a partir de les 17:00h (Tel: 962 959 808).
Benipeixcar-Raval: De dilluns a divendres a partir de les 17:00h (Tel: 962 959 809).
Grau: Dilluns i dimecres a partir de les 17:00h (Tel: 962 959 806).
Infantil: De dilluns a dijous a partir de les 17:00h (962 959 595).
Parc de l’Estació: Dimarts i dijous a partir de les 17:00h (962 959 819).
Santa Anna: Dimarts i dijous a partir de les 17:00h (962 959 810).

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
consequat. sed id, luctus adipiscing leo. ut diam ante. facilisis tristique
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad