Home Educación L’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques posa en marxa la iniciativa eFilm.

L’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques posa en marxa la iniciativa eFilm.

Por Redacción / Oliva

Els usuaris de la xarxa municipal de biblioteques podran accedir a més de 14.000 pel·lícules i sèries via streaming.

L’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques (IMAB) ha posat en marxa aquesta setmana la iniciativa eFilm, un servei destinat als usuaris de la xarxa municipal de biblioteques de Gandia que possibilita el préstec de pel·lícules i sèries via streaming de forma gratuïta. En aquest cas, per accedir als més de 14.000 títols disponibles, les persones interessades hauran de tindre el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipal.

En cas de no posseir-lo, el document es pot sol·licitar en qualsevol de les biblioteques de Gandia on haurà d’aportar una foto de carnet i el DNI, passaport o carnet de conduir. En el cas en què els documents indiquen una altra residència, la persona interessada haurà d’aportar un certificat d’empadronament de Gandia.

Una vegada sol·licitat el préstec de la pel·lícula, l’usuari disposa d’un termini de 48/72 hores per a la seua visualització. Totes les pel·lícules i sèries poden ser visualitzades en dispositius mòbils, ordinadors, portàtils o Smart TV.

Per poder veure el llistat de pel·lícules, s’ha d’accedir www.gandia.efilm.online. En el cas de desitjar realitzar algun prestem, l’interessat haurà d’iniciar sessió amb el seu usuari i contrasenya habituals com a usuari de la biblioteca.

@aytogandia

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
Praesent sit mattis Aenean Sed at
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad