Home Actualidad Miramar inaugura la Biblioteca al caliu dels seus veïns i veïnes

Miramar inaugura la Biblioteca al caliu dels seus veïns i veïnes

Por Redacción / Oliva

L’Ajuntament de Miramar va inaugurar el passat divendres la nova biblioteca en un acte on estigueren Paco Molina, Director Territorial de Presidència a València, Carlos Fernández Bielsa, Vicepresident de la Diputació de València, Empar Folgado, Diputada d’Inclusió Social i amb gran acollida per part dels veïns i veïnes del poble.

El nou edifici cultural ha suposat una inversió de més de 420.000 euros, finançada amb més de 311.000 euros procedents de diferents subvencions  de la Diputació de València i amb 109.000 euros de fons propis municipals. 

Els veïns i veïnes que visitaren les insta·lacions pogueren veure de primera mà que “Es tracta de molt més que una biblioteca, ja compta amb tres plantes dedicades a la cultura, l’estudi i l’ensenyament”, destaca Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar.

Així, en la planta baixa està l’espai principal de la Biblioteca, separat en diferents ambients: hi ha un espai de lectura amb més de 6.000 volums, una zona infantil totalment diferenciada per a realitzar conta contes, tallers de lectura, etcètera i un espai amb tres ordinadors de nova generació on els usuaris poden connectar-se, fer gestions o estudiar en línia. Pel que fa a la primera planta, hi ha dues zones diferenciades, una per a l’estudi i l’altra, separada en compartiments, està dedicada per a reunions o estudi en grup, així com per a la realització de cursos. I la tercera planta, completament diàfana, està pensada per a la realització d’exposicions, xarrades, presentacions de llibres, etcètera.

PREVIA

Inauguració de la nova Biblioteca de Miramar

L’Ajuntament de Miramar inaugurarà la Nova Biblioteca el divendres 5 de novembre de 2021 a les 19.00h de la vesprada en un acte obert a tota la població.

El nou edifici ha suposat una inversió de més de 420.000 euros, finançada amb més de 311.000 euros procedents de diferents subvencions  de la Diputació de València i amb 109.000 euros de fons propis municipals. 

“Es tracta de molt més que una biblioteca, ja compta amb tres plantes dedicades a la cultura, l’estudi i l’ensenyament”, destaca Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar. Així, en la planta baixa està l’espai principal de la Biblioteca, separat en diferents ambients: hi ha un espai de lectura amb més de 6.000 volums, una zona infantil totalment diferenciada per a realitzar conta contes, tallers de lectura, etcètera i un espai amb tres ordinadors de nova generació on els usuaris van a poder conectar-se, fer gestions o estudiar online. Pel que fa a la primera planta, hi ha dues zones diferenciades, una per a l’estudi i l’altra, separada en compartiments, està dedicada per a reunions o estudi en grup, així com per a la realització de cursos. I la tercera planta, completament diàfana, està pensada per a la realització d’exposicions, xarrades, presentacions de llibres, etcètera.

“Aquest nou edifici està pensat per concentrar, en el Centre Històric, un enclavament privilegiat del municipi per la seua proximitat a diversos serveis públics  com són l’Auditori, l’escola, la Casa de la Cultura i ara, la nova Biblioteca”, assegura l’alcaldessa. “D’aquesta manera, fem de la nova Biblioteca un espai més accessible, molt més ampli i on poder gaudir de diverses activitats culturals alhora”, destaca l’alcaldessa.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
Phasellus amet, consequat. libero quis, nec ante. Nullam vel,
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad