Home Actualidad Oliva canvia l’itinerari de la cavalcada dels Reis Mags d’Orient per seguretat

Oliva canvia l’itinerari de la cavalcada dels Reis Mags d’Orient per seguretat

Por Vanessa

– La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha explicat que el recorregut de la cercavila; conclourà en el Parc de l’Estació per garantir més espai als veïns i veïnes.

– Ses Majestats arribaran a Oliva amb vaixell, a les 11 hores al Club Nàutic. Començaran la seua tradicional visita a la residència d’ancians i a les esglésies.

L’Ajuntament d’Oliva i la regidoria de Festes, encapçalada per Yolanda Navarro han decidit canviar l’itinerari de la cavalcada dels Reis Mags d’Orient; per garantir major seguretat a tots els veïns i veïnes. L’eixida serà a les 18.30 h des del Passeig Jaume I, continuarà pel Passeig de Lluís Vives i pel Passeig de Juan Carlos I; voltejarà la font cap al carrer del Pare Antoni Salelles i finalitzarà en el Parc de l’Estació.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha explicat que per primera vegada, l’itinerari s’ha vist modificat a causa de les circumstàncies sanitàries.

“La cavalcada dels Reis Mags d’Orient conclourà al Parc de l’Estació per ser un espai amb més extensió que la plaça de l’Ajuntament. Amb aquesta modificació aconseguirem que els veïns i veïnes d’Oliva puguen gaudir de l’arribada de Ses Majestats amb més seguretat i distància”. Ha conclòs Yolanda Navarro.

Programació 5 de gener

Arrancará a les 11 hores

Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, arribaran amb vaixell al Club Nàutic d’Oliva, arrancarà un dia replet d’activitats.

A partir de les 12 h:

tindrà lloc la tradicional visita a la residència d’ancians, a l’església de Sant Roc i a l’església de Santa Maria. I seguidament, acudiran al Convent de les Monges Clarisses i a Sant Francesc.

A les 18.30 h:

Previst que comence la cavalcada dels Reis Mags i en concloure, al Parc de l’Estació, tindrà lloc el parlament de Ses Majestats.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha remarcat la implicació de les associacions, fundacions i el comerç local.

“Cada any es demostra que Oliva és un poble unit, i que amb la col·laboració de moltes persones es poden realitzar grans esdeveniments. Paga la pena l’esforç i el treball de redissenyar un esdeveniment tan necessari com aquest, i voldria agrair públicament a tots els departaments implicats. Així com a la Policia i el departament d’obres i serveis per la seua col·laboració” ha afirmat la regidora de festes.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
Aenean nec mattis elementum felis dapibus
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad