Home Actualidad Tavernes s’adhereix a la Xarxa de platges sense fum

Tavernes s’adhereix a la Xarxa de platges sense fum

Por Vanessa

Es tracta d’una iniciativa de conscienciaci贸 i informaci贸 per a promoure h脿bits saludables i un entorn mediambiental net

Les platges de Tavernes comptaran amb banderes acreditatives i senyal铆stica informativa, per貌 en cap cas es sancionar脿 ni prohibir脿

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna s’ha adherit a la xarxa de platges lliures de fum, impulsada per la聽Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica i la Federaci贸 Valenciana de Municipis i Prov铆ncies (FVMP).

Es tracta d’una iniciativa de conscienciaci贸 i informaci贸 per a promoure h脿bits de vida saludables i un entorn mediambiental net. Les platges de Tavernes comptaran a partir d’este estiu amb banderes acreditatives i senyal铆stica informativa, per貌 en cap cas es sancionar脿 ni prohibir脿 a les persones fumadores.

Aquesta iniciativa naix amb la finalitat de preservar la salut i el benestar de les persones dels efectes nocius del tabac, respectar els espais naturals i mantindre netes les platges de burilles, ja que causen un greu impacte en el medi ambient, perqu猫 no s贸n biodegradables, tarden fins a 10 anys en desapar茅ixer i s贸n els elements m茅s contaminants de la mar.

Amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac, que es commemora hui 31 de maig, el passat divendres es va celebrar una jornada de conscienciaci贸 organitzada per la Direcci贸 General de Salut P煤blica i Addiccions. En ella es van tractar la import脿ncia de informar sobre els greus efectes del tabac, protegir les costes de la contaminaci贸 i respectar les persones del voltant.

La secret脿ria auton貌mica de Salut P煤blica i del Sistema Sanitari P煤blic, Isaura Navarro, va fer entrega a Tavernes de les banderes de la Xarxa de platges sense fum.

La regidora de Sanitat i Medi Ambient, M貌nica Palomares, va destacar que “Tavernes 茅s un dels 81 municipis valencians que advoca per conscienciar la ciutadania a mantindre unes platges netes i lliures de fum. L’adhesi贸 a esta xarxa busca promoure pol铆tiques saludables i preservar el medi natural mitjan莽ant accions informatives, per tant, no s’aplicar脿 cap sanci贸 ni prohibici贸”.

Art铆culos relacionados

El medio de comunicaci贸n digital, de Gandia y toda La Safor
consectetur in ut Praesent ut ipsum porta. Phasellus sed Aliquam
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el bot贸n Aceptar, acepta el uso de estas tecnolog铆as y el procesamiento de sus datos para estos prop贸sitos. M谩s informaci贸n
Privacidad