Home Empresas Ròtova aprova un pressupost de 2021 centrat en noves inversions, fer front a la pandèmia i ampliar la participació

Ròtova aprova un pressupost de 2021 centrat en noves inversions, fer front a la pandèmia i ampliar la participació

Por Redacción / Gandia
Ròtova aprova un pressupost de 2021 centrat en noves inversions, fer front a la pandèmia i ampliar la participació
  • El pressupost de 2021 presenta novetats en inversions valorades en més de 200.000€, per fer front a la situació de pandèmia i en una major possibilitat de participació.
  • La votació del pressupost anava lligada a una moció de confiança.

El ple de l’Ajuntament de Ròtova va aprovar el pressupost de 2021, que anava lligat a la moció de confiança presentada pel govern, amb tres vots a favor i 4 abstencions. Les principials novetats consisteixen en:

Per primera vegada en molts anys, presentem un pressupost amb un capítol d’inversions valorades en més de 200.000€, per donar cabuda a les últimes subvencions: 30.000€ per a plaques solars; 20.000€ per al control de l’enllumenat; 89.000€ per a evitar pèrdues en la xarxa d’aigua potable… També, per a projectes necessaris com el Pla de Mobilitat Sostenible i el Pla Local de Residus.

Els pressupostos compten amb un capítol ampliat per a subvencions a associacions per dinamitzar el municipi, amb 42.000€, a banda de les diferents àrees per a treballar colze a colze amb elles.

Pressupostos participatius: per primera vegada, les veïnes i veïns puguen decidir on van destinades actuacions en el poble.

Programa d’ocupació local per complementar subvencions i fomentar contractacions públiques.

Previsió de fons propis per adherir-se al programa Resisteix, d’ajuda als autònoms i empreses xicotetes, que ascendirà, en total, a 38.655€.

Per a fer més activitats per a la gent gran i cobrir vacunes no subvencionades per als xiquets menuts.

El ple de l’Ajuntament de Ròtova va aprovar la moció de confiança lligada al pressupost amb tres vots a favor i quatre abstencions.

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
porta. quis, mattis Aenean id, Aliquam libero justo sem, leo. Praesent
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad