Home Política Comença la votació final dels Pressupostos Participatius de Gandia 2022

Comença la votació final dels Pressupostos Participatius de Gandia 2022

Por Vanessa

• Fins el 29 de desembre es podrà votar de forma telemàtica a través de https://participa.gandia.org/ .

• De les 22 propostes proposades per la ciutadania i els barris eixiran 6 guanyadores.

• El Consell de Participació Ciutadana va acordar que només podrà haver-hi una proposta guanyadora d’una AMPA de la ciutat.

• Es manté la discriminació positiva per als barris de menys població o circumstàncies particulars: Marxuquera, Santa Anna i Benipeixcar.

Gandia, a 15 de desembre de 2022.- El regidor de Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per tal d’anunciar que des de hui i fins al 29 de desembre s’inicia la votació final de les 22 propostes elegides en la votació filtre dels Pressupostos Participatius de Gandia 2022. «Els pressupostos continuen la línia de que els ciutadans facen les seus propostes per a millorar la ciutat», ha expressat l’edil.

Hi ha, per una part, 11 propostes ciutadanes i, per altra, 11 propostes dels barris. «La gent pot votar des de hui les 22 propostes que han resultat de la votació filtre». «Els pressupostos participatius són una ferramenta totalment consolidada a Gandia i ho corrobora el fet que som una de les ciutats que més ràpid les executa», ha afegit González.

Les facilitats per a anar a votar, malgrat les dades nadalenques en les que vivim ara, són moltes. El vot podrà ser telemàtic mitjançant la web https://participa.gandia.org/ . Tindran dret a vot les persones empadronades en Gandia majors de 16 anys.

S’hi mantindrà la discriminació positiva per als barris de menys població o circumstàncies particulars que els situaven en desavantatge en altres processos anteriors, com ara Marxuquera, Santa Anna i Benipeixcar. Així, almenys 2 dels guanyadors hauran de ser d’aquests districtes.

«El Consell de Participació Ciutadana ha decidit mantindre que a la fase final només podrà passar la proposta d’una AMPA de la ciutat», ha esmentat el regidor. Per tant, de les sis propostes de les comunitats educatives, tan sols una eixirà guanyadora.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
mattis dolor efficitur. Nullam massa ut Sed tempus ipsum
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad