Home Actualidad Tavernes contracta 5 persones desocupades per a previndre incendis i millorar l’entorn natural

Tavernes contracta 5 persones desocupades per a previndre incendis i millorar l’entorn natural

Por Vanessa

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha contractat durant 8 mesos a 5 veïnes i veïns desocupats per a realitzar accions preventives contra incendis, millora de l’entorn natural i tasques de suport d’emergències en l’àmbit forestal. La contractació s’ha fet a través del programa d’ocupació EMERGE de Labora, del qual el consistori ha rebut una subvenció de 71.676,88 euros.

La primera tasca que realitzarà la brigada forestal serà la neteja i adequació de les dunes de la platja dels Marenys, entre Tavernes i Xeraco. Cal remarcar que les dunes són considerades terreny forestal. Seguidament iniciaran els treballs de prevenció d’incendis, millora i adequació de les zones forestals de les muntanyes de les Creus i de l’Ombria, tot baix la supervisió de l’agent forestal de la Generalitat Valenciana.

A més de les tasques de prevenció i millora mediambiental, la brigada forestal donarà suport a les forces i cossos de seguretat en situacions d’emergència com incendis, inundacions o rescats en la muntanya.L’alcalde de Tavernes, Sergi González, el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, les regidores de Medi Ambient, Mònica Palomares, i de Personal, Encar Mifsud, han donat la benvinguda als 5 veïns i veïnes que formen la nova brigada forestal.L’alcalde Sergi González ha destacat que “una nova subvenció gràcies al magnífic treball del departament de Foment Local permet donar ocupació a 5 veïns en situació d’atur, que treballaran en la important tasca de previndre incendis forestals i millorar l’entorn natural”.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
id felis Phasellus velit, ut Sed at eleifend
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad