Home Actualidad L’Ajuntament llança una campanya de respecte en l’esport.

L’Ajuntament llança una campanya de respecte en l’esport.

Por Vanessa
  • S’han col·locat diferents cartells en el camp de futbol municipal i en el pavelló cobert Carlos Pellicer. Amb l’enumeració de 10 normes bàsiques basades en el respecte i els valors de l’esport.
  • La campanya també busca fomentar el bon ús de les instal·lacions esportives municipals

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Esports, ha iniciat una campanya de conscienciació en les instal·lacions esportives per a fomentar els valors. Basats en el respecte, que es comparteixen en cada una de les disciplines esportives que es practiquen a Tavernes.

Així, s’han col·locat diferents cartells en el camp de futbol municipal i en el pavelló cobert Carlos Pellicer amb l’enumeració de 10 normes bàsiques. Estes estarán basades en valors com l’empatia, la superació, la perseverança, l’optimisme, el respecte, la companyonia i la tolerància. Amb el compliment d’este reglament durant els entrenaments i partits. Els xiquets, xiquetes i joves vallers podran gaudir de l’esport amb positivisme i sense cap tipus d’angoixa.

Així, la regidora d’Esports, Lara Romero, remarca que; “s’ha de fer costat a la població més jove perquè siguen més feliços a l’hora de practicar el seu esport favorit. A més, la campanya també busca fomentar el sentiment de pertinença i civisme, perquè es faja un bon ús de les instal·lacions públiques”.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
id sem, mattis mattis elementum Aenean leo elit. Sed
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad