Home Educación Tavernes dona una segona vida als taps de plàstic.

Tavernes dona una segona vida als taps de plàstic.

Por Redacción / Oliva
Tavernes dona una segona vida als taps de plàstic.

Es reciclaran per a construir un banc que es col·locarà en el municipi

Els taps es poden depositar en les caixes de cartó instal·lades al poliesportiu i al Braç Treballador

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tavernes ha posat en marxa una iniciativa per a donar un nou ús als taps de plàstic. Així, la població podrà reciclar els taps per a construir un banc per a asseure’s, que s’ubicarà posteriorment en el municipi.

Els taps es poden depositar en les caixes de cartó instal·lades al poliesportiu i al Braç Treballador. Una vegada plenes, l’associació Plàstic Preciós la Safor serà l’encarregada d’arreplegar-los i reciclar-los per a construir el banc.

Esta iniciativa inclou també una acció de conscienciació als centres educatius mitjançant un vídeo formatiu i didàctic sobre la greu problemàtica del plàstic, els processos del reciclatge d’este residu i l’economia circular, a més d’un debat a l’aula sobre els temes tractats.

La regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, ha destacat que es tracta d’una iniciativa “per a fomentar el reciclatge a Tavernes i conscienciar la població, especialment la més jove, de la importància de donar una nova vida al plàstic i reduir-ne l’ús”.

@AjuntamentTavernesValldigna

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
risus sit ipsum nec dolor elementum at
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad