Home Cultura Tavernes intensifica la vigilància per a garantir el compliment de la normativa sanitària.

Tavernes intensifica la vigilància per a garantir el compliment de la normativa sanitària.

Por Redacción / Gandia
Tavernes intensifica la vigilància per a garantir el compliment de la normativa sanitària.

· S’incrementa la presència i el control policial davant les festivitats de Falles i Pasqua, per tal de vetlar pel compliment de les mesures vigents contra la COVID-19 i garantir la seguretat de la població

· La Policia Local ha interposat en la primera quinzena de març  vora 70 sancions per incompliment de les mesures sanitàries i ha desmantellat 3 festes il·legals

. Tavernes de la Valldigna ha posat en marxa un dispositiu especial de vigilància per a les festivitats de Falles i Pasqua, en el qual s’intensificaran els controls de la Policia Local i la Guàrdia Civil, i augmentarà la presència policial al municipi amb l’objectiu de vetlar pel compliment de totes les mesures vigents contra la COVID-19 i garantir la seguretat de la ciutadania durant les pròximes setmanes. El dispositiu establert segueix les directrius marcades per la Delegació del Govern als ajuntaments i cossos i forces de seguretat per tal de controlar el compliment de les mesures durant els dies festius.

El reforç en la vigilància permetrà garantir el compliment de la restricció de la mobilitat nocturna (a partir de les 22 hores), el correcte ús de la mascareta i el manteniment de la distància mínima en espais públics, el compliment de les normes vigents en el sector de l’hostaleria i restauració, així com evitar encontres privats entre persones no convivents o festes il·legals i intensificar els controls d’alcohol i drogues.

Cal recordar que la Generalitat Valenciana ha decretat el tancament perimetral del territori valencià fins al 12 d’abril, per tant, no es pot entrar ni eixir d’ell sense causa justificada.

Per a evitar un repunt de contagis al nostre municipi és imprescindible seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i evitar els encontres sociofamiliars.

Sancions en la primera quinzena de març

La Policia Local de Tavernes ha interposat vora 70 sancions per incompliment de les mesures sanitàries en els primers 15 dies del mes de març. En concret, les sancions han sigut per l’incorrecte ús de la mascareta (40), per incompliment de la restricció de la mobilitat nocturna (23) i incompliment de les mesures sanitàries en establiments d’hostaleria i oci (5). A més, s’han desmantellat 3 festes il·legals en el terme municipal valler.

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
ut efficitur. dolor. venenatis ut justo sit tristique Praesent massa libero
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad