Home Refugio Tavernes ja compta amb un tercer refugi per a gats en la platja

Tavernes ja compta amb un tercer refugi per a gats en la platja

Por Vanessa
Tavernes ja compta amb un tercer refugi per a gats en la platja

S’ha habilitat un altre contenidor retirat amb la finalitat de controlar l’evolució de les colònies felines i mantindre net l’entorn de la Torre de Guaita

Les voluntàries de l’Associació Animalista de Tavernes, s’han encarregat de pintar el refugi i habilitar l’interior per a protegir els gats i garantir el seu benestar.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, en col·laboració amb l’Associació Animalista de Tavernes, ha instal·lat un tercer refugi per a gats. Este concretament per a les colònies felines de la platja. El contenidor, cedit per l’empresa de neteja SAV Agricultores de la Vega, s’ha condicionat pels operaris de la Brigada Municipal. Les membres de l’associació s’han encarregat de pintar l’exterior del refugi.

Estos refugis compten amb xicotets forats per on accedeixen els gats. També amb una xicoteta porta per a poder deixar-los menjar i netejar l’interior del refugi.

Com els altres contenidors, es troba en una zona verda en l’entorn de la Torre de Guaita. Per a poder estar apartada d’edificis i on hi ha localitzades algunes colònies felines, per tal de portar un control sobre la seua evolució. Les voluntàries de l’Associació Animalista s’han encarregat de toto. Han decorar el refugi i habilitat el seu interior per a protegir els gats i garantir el seu benestar.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Benestar Animal i Sanitat, Mònica Palomares, han visitat el nou refugi. Acompanyats per amb algunes membres de l’Associació Animalista, a les quals han felicitat pel treball desinteressat. Ja que ho realitzen diàriament per a garantir el benestar dels animals.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
sem, tristique in ipsum Praesent tempus
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad