Home Empresas Campanya solidària per a ajudar a les comissions falleres de Gandia

Campanya solidària per a ajudar a les comissions falleres de Gandia

Por Vanessa
  • La telecom valenciana apel·la a la ‘Germanor’ per a ajudar als sectors econòmics i festers que han patit les conseqüències de la suspensió de les Falles de març dels dos últims anys.
  • Les associacions de pirotècnics, indumentària i el gremi d’artistes fallers també participen en esta campanya que compta amb una donació solidària.

L’operadora valenciana de telefonia i internet aproop! telecom ha posat en marxa ‘Germanor’, una campanya solidària que té dos línies d’actuació a fi d’ajudar tant als sectors econòmics com a les comissions festeres afectades per la suspensió de les Falles de març dels dos últims anys.

D’una banda, la telecom valenciana ha creat una proposta solidària destinada a les comissions falleres de Gandia i de la resta de municipis que celebren estes festes amb l’objectiu de pal·liar les conseqüències econòmiques que han tingut per la cancel·lació d’estes celebracions i ajudar-los en el seu finançament.

Per això, totes les falles que vullguen adherir-se al Pla Germanor com a col·lectiu rebran fins a 50 euros per cada faller o fallera de la comissió que es done d’alta en el mateix fins al 31 de gener de 2023.

Els col·lectius fallers interessats podran registrar-se de forma gratuïta en la web d’aproop! (www.aprooptelecom.com) a fi de participar en esta campanya solidària a través de la qual podran obtindre una ajuda per a autofinançar-se part de l’exercici faller 2022 – 2023.

Solidaritat amb els sectors econòmics de les falles

D’altra banda, aproop telecom! també vol ajudar a tres col·lectius econòmics que són fonamentals en el sector de la festa i que continuen acusant la falta d’activitat dels últims anys.

És el cas de l’Associació de Comerços d’Indumentària Valenciana (ASCIVA), el sector de la qual arrossega unes pèrdues en facturació d’un 97%, segons assegura el seu vicepresident, Giorgio Guillot; el Gremi d’Artistes Fallers, que “va recuperant-se a poc a poc de la parada generalitzada” tal i com precisa el mestre major del gremi, Paco Pellicer; i l’Associació de Pirotècnics de la Comunitat Valenciana (PIROVAL), professionals que continuen patint els dos anys que porten sense treballar perquè “la parada ha sigut molt dura i encara no hem superat esta crisis”, segons apunta la seua presidenta, María José Lora.

En este sentit, el conseller delegat d’aproop! telecom, Octavi Sánchez, ha assenyalat que “venim de dos anys molt complicats i volem recolzar als gremis que ho han passat malament. Som una operadora d’ací, una telecom de proximitat, volem estar al costat de la gent, de la cultura, de la nostra llengua i quina millor manera de fer-ho que recolzant a les festes i tradicions de la nostra terra”.

Per això, continua Octavi Sánchez, “des d’aproop! considerem que hem de fer gala d’eixa ‘Germanor’ que ens caracteritza als valencians, ajudar a eixos col·lectius que són l’essència de la festa, ser solidaris i posar en valor eixa expressió tan nostra de tirar una mà quan fa falta”.

Eixe sentiment de ‘Germanor’ s’ha traduït en un pla especial en el que, per cada persona que es done d’alta en aproop! telecom fins al 31 de març, l’operadora destinarà 10 euros a una de les tres associacions que trien.

Concretament, una vegada completat eixe periode, la telecom valenciana entregarà la suma de totes les aportacions solidàries a la associació més seleccionada pels clients.

Els representants de les tres associacions que participen en esta campanya solidària han agraït este gest, com el vicepresident d’ASCIVA, Giorgio Guillot, qui hi ha assenyalat que “qualsevol iniciativa que recolze el sector de la indumentària i sobretot la tradició i la cultura valenciana està molt bé i després de dos anys de penalitats és un plaer i un honor”.

Per la seua banda, el mestre major del gremi d’artistes fallers, Paco Pellicer, ha afirmat que “una iniciativa que dóna visibilitat als artistes fallers sempre és benvinguda i, a més, si és una iniciativa valenciana, encara ens agrada més”, mentre que la presidenta de PIROVAL, María José Lora, ha agraït “esta ajuda i que es continue visibilitzant la nostra situació”.

De l’inaudit als gestos que han fet encara més gran el significat de la paraula Germanor

La campanya d’aproop! telecom es completa amb un emocionant video en el que s’aborden els esdeveniments inaudits viscuts en estos dos anys amb ofrenes sense aplaudiments, cremà sense públic, ni llàgrimes, sense el somriure de les falleres o sense les mascletaes de l’Ajuntament, junt amb els problemes que anaven sorgint en els negocis i els nombrosos gestos de solidaritat que s’han anat succeint, com els fallers que han pagat les seues quotes per a mantindre viva la festa, arreplegant les flors per a recolzar a les floristeries o convertint els tradicionals sopars de cabasset en dinars de solidaritat.

Unes iniciatives que han fet més gran que mai la paraula ‘Germanor’ i a la que la telecom valenciana contribueix amb eixe pla d’actuació per a recolzar a col·lectius i comissions festeres que continuen necessitant eixa ajuda

Sobre aproop! telecom

aproop! és un operador de telecomunicacions de proximitat, nascut a València, que pretén contribuir al desenvolupament de la seua regió, la cultura pròpia i la seua gent.

La companyia ofereix serveis integrals de mòbil, internet i fix, arribant a més de dos milions de llars del territori valencià.

Disposa de xarxa pròpia de fibra i també acords amb altres operadors que li permeten oferir la màxima cobertura mòbil a tot el territori espanyol i accés a la tecnologia 4G més moderna.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
dolor. libero elit. lectus libero. Donec odio venenatis luctus sem,
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad