Home Actualidad Víctor Soler entrega al COC més de 100 avals per a presidir el partit popular de Gandia

Víctor Soler entrega al COC més de 100 avals per a presidir el partit popular de Gandia

Por Vanessa

· Soler: “Aquests avals representen les ganes de treballar per un projecte alternatiu de ciutat. Són la primera pedra del canvi que arribarà a la nostra ciutat en 2023. Són els avals de la unitat, la il·lusió i l’experiència. Tots els avals representen una enorme responsabilitat que tenim davant tots nosaltres: guanyar el futur de Gandia.”

· El candidat popular ha superat el centenar d’avals des que el passat 11 de desembre. Presentara la seua candidatura davant nombrosos afiliats del partit i ara es procedirà a la seua validació per part del partit a nivell provincial.

– El candidat a la presidència del Partit Popular de Gandia, Víctor Soler, ha presentat davant el Comité Organitzar de l’XI Congrés Local; els avals que ha rebut durant els últims dies en el seu camí cap al lideratge del PP de Gandia.

El candidat popular ha superat el centenar d’avals des que el passat 11 de desembre presentara la seua candidatura davant nombrosos afiliats del partit. Ha depositat acompanyat per membres de la seua candidatura, els avals en la nova seu local. El següent pas serà la validació dels mateixos per la direcció provincial.

En el moment de la presentació dels avals Víctor Soler ha volgut agrair:

“Als nombrosos afiliats que han decidit avalar la meua candidatura en aquest XI Congrés Local. Aquesta és la candidatura de la unitat i la integració de totes les visions i sensibilitats del partit”. Al que ha afegit que “aquesta també és la candidatura de la transversalitat. Han decidit avalar-me tant la il·lusió dels més joves com l’experiència dels més veterans”.

El candidat Víctor Soler ha volgut animar als afiliats i a la societat gandienses a participar de l’XI Congrés Local; que celebrarà el seu acte de renovació el pròxim 22 de febrer en el Teatre Serrano.

“Aquests avals representen les ganes de treballar per un projecte alternatiu de ciutat. Són la primera pedra del canvi que arribarà a la nostra ciutat en 2023. Aquests són els avals de la unitat, la il·lusió i l’experiència. Tots els avals representen una enorme responsabilitat que tenim davant tots nosaltres: guanyar el futur de Gandia” ha finalitzat Soler.

Així mateix, Víctor Soler ha avançat que una vegada superat el tràmit de presentació d’avals; procedirà en les pròximes setmanes a anunciar les noves incorporacions al projecte del Partit Popular de Gandia.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
luctus venenatis id adipiscing Donec velit, massa dolor.
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad