Home Actualidad Víctor Soler, elegit com a nou President del Partit Popular de Gandia amb el 97,2% dels vots

Víctor Soler, elegit com a nou President del Partit Popular de Gandia amb el 97,2% dels vots

Por Vanessa
  • Els afiliats també voten a favor de la llista dels 21 vocals electes del Comité Executiu.
  • L’XI Congrés del Partit Popular ha comptat amb la presència del President Regional Carlos Mazón, del President Provincial Vicent Mompó, així com la presència de la Diputada Nacional Belén Hoyo, el Senador Fernando de Rosa, així com diputats autonòmics i càrrecs populars d’altres municipis i la Safor.

Víctor Soler ha sigut elegit com a nou President del Partit Popular de Gandia amb el 97,2% dels vots en l’XI Congrés Local del Partit Popular de Gandia que s’està celebrant aquest dissabte 22 de gener. Una aclaparadora
majoria dels afiliats han triat a Víctor Soler per a dirigir el rumb del partit després de prop de 10 anys sense celebrar el Congrés Local.

Així mateix, els afiliats han votat a favor de la llista de 21 vocals electes del Comité Executiu proposada per Víctor Soler i que està format per les següents persones: Vicente Rocher, Vicent Gregori, Mari Carmen Vidal, Ana Penalba, David Ronda, Pablo Almiñana, Dani Terrades, Salva Climent, Sergio Plata, Emi Climent, Alfonso Tormo, Salvador Soler, Pilar Gavilá, Juan Arturo Martí, Vicente Pastor, Óscar Climent, Lola Sabater, Carlos Bolta, Javi Sendra, Lucia Bañuls, Ximo Faus. Víctor Soler estarà acompanyat en el Comité Ejecutivopor Vicent Gregori com a Secretari General, Mari Carmen Vidal com a Coordinadora General i set sotssecretàries que conjuminen experiència i joventut amb l’objectiu de revitalitzar el partits, així destaquen la Sotssecretària d’Acció Territorial que tindrà com a principal objectiu dinamitzar l’activitat en els diferents barris de la ciutat per a a arribar a tots els veïns i d’altra banda la Sotssecretària de Política Sectorial que serà el “autèntic govern en l’ombra” tal com ha afirmat el flamant President.

Víctor Soler ha animat a tots els afiliats a continuar construint un partit de portes obertes que permeta incloure a les persones que construeixen Gandia dia a dia. Així, ha afirmat que

“som el partit que més s’assembla a Gandia, als seus anhels i il·lusions, als seus desitjos i inquietuds. Joves, aturats, agricultors, pensionistes, professors, metges, gandienses que volem treballar per Gandia. Nosaltres no volem canviar Gandia perquè s’emmotle a nosaltres, nosaltres volem ajudar a complir els somnis dels gandienses”.

Per a Víctor Soler l’XI Congrés del Partit Popular és la primera pedra per a la victòria del Partit Popular de Gandia en 2022, al que ha afegit que

“cal despertar Gandia del malson dels quals porten 36 anys xuplant de l’ajuntament. Cal acabar amb això, i només nosaltres, els que hui som ací podem fer-ho”.

Abans de finalitzar el seu discurs el President Víctor Soler ha volgut oficialitzar el nomenament de Vicente Rocher com a President d’Honor del Partit Popular. Un discurs en clau interna que ha apel·lat a la unitat de tots els afiliats del Partit Popular per a guanyar les pròximes eleccions municipals de 2023, ha detallat les línies de treball del Partit Popular per als pròxims mesos.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
dictum odio leo. velit, Praesent risus leo non efficitur. mattis
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad